Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Valentin-napi meglepetések a világ síterepein

2012.02.14. sielok.hu

A Valentin nap szelleme mára az egész világot behálózta, ez alól az alpesi és a tengerentúli síterepek sem kivételek! A romantikus téli üdülőhelyek igyekeznek a szerelmeseknek és a szerelmet keresőknek is kedveskedni különleges programokkal, kedvezményekkel. Íme egy kis ízelítő!
Romantika a sípályán
Romantika a sípályán
Az Egyesült Államokban, egy Utah állambeli síterep az egyedülálló síelőknek szeretne kedvezni február 14-én: a kedvezményes síjegy mellett az egyik felvonójukat kinevezik egy nap erejéig szingli-liftnek. A Peruvian Expressen csak ismerkedni vágyó síelők utazhatnak, akiknek egy felvonózásnyi idejük van randizni!

A világhírűen romantikus franciák is gondoskodnak a meghitt hangulatról: Arc 1950 falujában délután rózsákkal lepik meg a hölgyeket, majd kora este kvízjátékot rendeznek romantikus musicalek témában - melyen nem mellesleg értékes nyeremények, pl. romantikus vacsora, wellness kezelések és finom borok is a jutalmak között lesznek. Sötétedés után pedig a párok tehetnek egymásnak igazán különleges fogadalmat: biológiai úton lebomló lufikba teszik ígéreteiket, amit aztán felgyújtanak és végignézik ahogy elszállnak - micsoda látvány lehet!

A salzburgi Grossarltal terep különlegessége a 3a és az 5-ös pálya közötti kis sziget. A helyi legenda szerint a szív alakú erdőrészt egy ismeretlen liftkezelő készítette azoknak a hölgyeknek, akik évről évre visszajártak őt meglátogatni. A mítosz persze itt nem ér véget: a babonásabbak szerint aki mindkét oldalról körbesíeli ezt a szíverdőt, annak szerencséje lesz a szerelemben!
Szív alakú erdő Grossarltal síterepén
Szív alakú erdő Grossarltal síterepén
Svájcban, Les Diablerets terepén aprés ski buli keretein belül csokifondüzés, nyereményjáték lesz a program, és ami garantálja a feledhetetlen hangulatot: Valentin napi afrodiziákum koktél!

Korábban már felhívtuk a figyelmet Nassfeld ajándékaira is, itt Valentin napon minden hölgy vendég egy pohár pezsgőt és egy szál rózsát kap ajándékba, a családok pedig kedvezményesen ebédelhetnek!

Szintén az Egyesült Államokban, Colorado államban, egy, már a nevében is szerelmes helyen, a Loveland síterepen immáron 21. alkalommal rendezik meg a "Mountaintop Matrimony"-t. A rendezvény kb. 3600 méter magasan zajlik: új, házasodni vágyó párok valamint már házas, de fogalmukat megújítani vágyó szerelmesek is részt vehetnek a tömeges esküvőn! A házasodók ajándéka az 1=2 síbérlet, a ceremónia utáni ruhaverseny valamint zenés lakodalom következik hatalmas esküvői tortával.

Több helyen is kedvezményes jegyekkel várják a síelőket. Az ausztriai Kitzbühelben 20% kedvezménnyel köszöntik a Valentin napon ide érkező hölgyeket: így a 43,50 €-s napijegyet 35 €-ért vásárolhatják meg! A 4 dél-németországi és egy tiroli síterepet egyesítő Alpen Plus sírégió pedig ingyenes síelésre vagy szánkózásra hív meg ezen a napon minden Valentinát és Valentint!
KOMMENTEK
százas | 2012.02.14. 14:30
Egyszer még megérjük, hogy Pünkösdöt és május elsejét is átteszik a síszezonba. A Karácsonyt, a Szilvesztert, a Húsvétot és a mi március 15-ünket már elintézték. Ügyes ez a sílobbi!
csabeszka | 2012.02.14. 21:25
Százas te nem vagy százas!!!:-))
kiskakas8 | 2012.02.14. 22:30
Szíverdő: elmegyek ide, hátha szerencsét hoz :-)
százas | 2012.02.15. 22:25
Csabeszka, nem jó mindig százasnak lenni! Arra akartam utalni, hogy gyártják nekünk az ünnepeket, költsük a pénzünket s ebbe a síterepek is ügyesen beszálltak. Sóbiznic-hóbiznic...márkecolás...

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhof zum Waidegger Wirt csillagcsillagcsillag
Igényesen felújított, osztrák családi hotel Karintiában, 5,5 kilométerre Nassfeldtől, ahova a ház elől induló ingyenes síbusszal is eljuthatnak a vendégek. 2-4 ágyas szobák, félpanziós ellátás, étterem, bár, játszószoba és szaunarészleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.