Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnapra halasztották Miklós Edit versenyét

2017.01.14. Magyar Sí Szövetség

Az ausztriai Altenmarkt-Zauchensee-ben rendezik a hétvégén a női alpesi sí világkupa lesikló versenyét, ahol 2017-ben először állna rajthoz Miklós Edit, és a sérüléséből visszatérő amerikai Lindsey Vonn is.
Miklós Edit a verseny színhelyén (Kép: Miklós Edit / Facebook)
Miklós Edit a verseny színhelyén (Kép: Miklós Edit / Facebook)
A csütörtöki és a pénteki edzés lemondása után a szervezők szombatra egy lesikló edzést és versenyt terveztek, de a rossz látási viszonyok, valamint az erős havazás miatt többszöri halasztás után végül törölték a futamokat. Az edzést és a lesikló verseny vasárnap rendezik, az alpesi kombinációs futamokat törölték.

Vasárnapra halasztották a női alpesi sízők lesikló edzését és versenyét a női alpesi sí vk- sorozat Altenmarkt-Zauchensee-i állomásán. Világkupa harmadik helyezett sízőnk célja az újabb dobogós hely megszerzése.

A tervek szerint a lesikló edzést 9:30-kor, a versenyt 12:15-kor rendezik. Az aznapra tervezett alpesi kombinációs versenyt törölték a szervezők.

„Amikor egyre csak elhalasztották a rajtot, és láttuk, hogy folyamatosan szakad a hó, tudtuk, hogy nem fogják elindítani ma a versenyt. Persze jobb lett volna, ha ma megtartják, de így is jó, hogy áttették vasárnapra, mivel a kombináció helyett lesiklás lesz. A sok idő, amíg az ember arra vár, hogy elindítsák a mezőnyt, igazából nem befolyásolja a teljesítményemet, mert fél óra alatt is fel tudom spannolni magam. Mentálisan és fizikálisan is készen várom a rajtot. Holnap jobb idő lesz, bízunk benne, hogy sikeresen lebonyolítják az edzést és a vk-futamot” – mondta Miklós Edit.
KOMMENTEK

Szállástippek
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.