Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Verbier: síoktatás ügyfélbarát időbeosztással

2016.12.10. | Szerző: Bata Attila
A svájci Verbier síterepének honlapja szerint a síterepen 17 síiskola nyújt szolgáltatásokat. Közülük az egyik síiskola új időbeosztást készített tanítványai számára. Ezentúl nem kell az órákat jó előre lekötni, sokkal kötetlenebb módon lehet tanulni az oktatóktól.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A brit vezetésű European Snowsport síiskola az idei szezontól un. gyakorló zónákat (Coaching Zone) jelöl ki a síterepen, ahol szakképzett oktatók várják a síelőket, akik egy-két csúszás alatt hasznos tippeket adhatnak a síelésünkkel kapcsolatban.

Az újítás hasznos lehet a már valamilyen szintre eljutott síelőknek, akik nem akarnak többórás oktatást jó előre lekötni. Szeretnének a társaságukkal síelni, de közben egy kis időre elszakadni tőlük egy kis oktatásra.

A szolgáltatás lényege, hogy napijegy (van kétnapos, illetve többnapos jegyek is) ellenében, a tanítványok akárhányszor használhatják a gyakorló zónákban telepített oktatók szakértelmét. Az elképzelés szerint az oktató néhányszor lecsúszik a tanítványokkal, és ad néhány hasznos tippet.

A síiskola honlapja szerint ezeket a zónákat délutánonként lehet igénybe venni, a hét minden napján. A zónák helyszíneit úgy jelölték ki, hogy két különböző nehézségű pályán kelljen a tanítványoknak csúszniuk. Egy kék és egy fekete pálya mellett lehet tanácsokat kérni.

A szolgáltatást a következő hétvégén vezetik be először. Az első két napon még ingyenesen. Aztán egy napijegy 50 frankba (kb. 14 500 forint), egy kétnapos jegy 100 frankba (kb. 29 ezer forint) kerül. Valószínűleg a megcélzott közönség a teljes hétre érkező síelők, akik 200 frankért (kb. 58 ezer forint) válthatnak bérletet egy hétnapos zónás oktatásra. 
2016.12.11. 10:04:38 toniseelos
"50 frankba" ? lemaradtam valamiről... :D
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »