Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világsztár snowboardosok Budapesten

2016.10.09. MSBSZ

Az olimpiai bajnok Sage Kotsenburg és a közönségkedvenc Halldór Helgason is személyesen látogat el legújabb filmjük budapesti premierjére. A filmvetítés előtt közönségtalálkozó keretében nyílik lehetőség beszélgetni, interjúzni a riderekkel, és természetesen autogramokat is osztanak.
Ritka pillanat, hogy a snowboard elit nemzetközi sztárjai hazánkba látogatnak, és a sportág hazai szerelmesei testközelből is találkozhatnak kedvenceikkel. A Monster Energy jóvoltából London, Prága, Moszkva és Szentpétervár mellett Budapestet is érinti az a turné, melynek során hat profi snowboardos három filmje debütál a mozikban.
Sage Kotsenburg
Sage Kotsenburg
A hat snowboardos közül kétségkívül a legnagyobb név az amerikai Sage Kotsenburg, a slopestyle első olimpiai bajnoka (Szocsi 2014). Mellette eljön az izlandi Halldór Helgason, akit tökéletes stílusa és a snowboard hagyományaihoz való ragaszkodása, továbbá utánozhatatlan humora miatt világszerte a legnagyobbak között tartanak számon. Testvére, Eiki hasonló mentalitással és tudással rendelkezik. Kevin Bäckström és Tor Lundström évek óta együtt róják a hómezőket, és készítik a jobbnál jobb filmeket.
Halldór Helgason
Halldór Helgason
Nevükhöz fűződik az Ale Invitational nevű svédországi meghívásos snowboard verseny rendezése, melyen tavaly Gyarmati Panka harmadik lett. Végül pedig Sebbe de Buck,egy fiatal belga snowboardos, aki mind a versenyeken, mind pedig filmjeiben brillírozik.

A premieren vetített három film a világ legeldugottabb havas szegleteibe kalauzolja a közönséget, ahol a nemzetközi snowboard szcéna legjobbjai különféle díszletek között csillantják meg snowboardtudásuk legjavát.
Sage Kotsenburg
Sage Kotsenburg

A filmek

Vacationforever

A Kevin Bäckström és Tor Lundström által alapított „BYND X MDLS”csapat második filmje. Családjuk azóta kibővült, így rajtuk kívül Max Buri, Sebbe De Buck, Ulrik Badertscherés David Djite2015-16-os szezonjának legjobb pillanatait láthatjuk viszont a filmvásznon. A jeleneteket olyan különleges helyszíneken forgatták, mint Japán, Svájc, Ausztria, Chile, az Amerikai Egyesült Államok vagy éppen a Francia Alpok.

A pályán kívüli szűzhavas élmények és a snowboard parkban beadott trükkök mellett a srácok beavatják a nézőket a bulik hangulatába is.

Dayumm

JoCarlino filmje a két világsztár, SageKotsenburg és Halldór Helgason közreműködésével azokat az értékeket helyezi reflektorfénybe, melyek miatt eredendően az ember elkezd snowboardozni. Nevezhetjük a snowboardozás esszenciájának is: a legjobb barátaid társaságában utazod körbe a világot; olyan színvonalú trükkök teljesítésére sarkalljátok egymást, amikről sosem hittétek volna, hogy lehetségesek; mindeközben pedig a lehető legjobban szórakoztok. A két snowboardos utcai és magashegyi díszletek között bizonyítja kreativitását és trükkjeik elképesztően széles választékát.

A felvételeket Japánban, Minnesotában, Ausztriában, Olaszországban, Izlandon és Norvégiában készítették, a filmben pedig szerepel még Max Warbington, Teddy Koo, Nils Mindnich, Jesse Paul, Benny Milam, Sven Thorgren, Jake Olson Elmés Eiki Helgason.

Island born

Ez a film Eiki Helgason világába visz el bennünket. Megismerhetjük belőle Halldór testvérének izlandi hétköznapjait, aki Stan Leveille segítségével beavat bennünket abba is, milyen Izlandon felnőni. A filmből természetesen nem maradhat ki a snowboardozás sem. Eiki lenyűgöző izlandi helyszíneken tesz róla, hogy az ember azonnal repülőjegyet akarjon rendelni Rejkjavikba.

A filmvetítés megtekintése regisztrációval ingyenes.

Dátum: Október 17. hétfő
18:00: „Meet and Greet” a Rehab Budapestben
20:00: Toldi Mozi, kapunyitás
20:30: Toldi Mozi, filmvetítés kezdete
A további részletek megtalálhatók az esemény FB oldalán, az alábbi linkre kattintva:
https://www.facebook.com/events/528397787360826/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.