Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Világsztár snowboardosok Budapesten

2016.10.09. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
Az olimpiai bajnok Sage Kotsenburg és a közönségkedvenc Halldór Helgason is személyesen látogat el legújabb filmjük budapesti premierjére. A filmvetítés előtt közönségtalálkozó keretében nyílik lehetőség beszélgetni, interjúzni a riderekkel, és természetesen autogramokat is osztanak.
Ritka pillanat, hogy a snowboard elit nemzetközi sztárjai hazánkba látogatnak, és a sportág hazai szerelmesei testközelből is találkozhatnak kedvenceikkel. A Monster Energy jóvoltából London, Prága, Moszkva és Szentpétervár mellett Budapestet is érinti az a turné, melynek során hat profi snowboardos három filmje debütál a mozikban.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hat snowboardos közül kétségkívül a legnagyobb név az amerikai Sage Kotsenburg, a slopestyle első olimpiai bajnoka (Szocsi 2014). Mellette eljön az izlandi Halldór Helgason, akit tökéletes stílusa és a snowboard hagyományaihoz való ragaszkodása, továbbá utánozhatatlan humora miatt világszerte a legnagyobbak között tartanak számon. Testvére, Eiki hasonló mentalitással és tudással rendelkezik. Kevin Bäckström és Tor Lundström évek óta együtt róják a hómezőket, és készítik a jobbnál jobb filmeket.
Nevükhöz fűződik az Ale Invitational nevű svédországi meghívásos snowboard verseny rendezése, melyen tavaly Gyarmati Panka harmadik lett. Végül pedig Sebbe de Buck,egy fiatal belga snowboardos, aki mind a versenyeken, mind pedig filmjeiben brillírozik.

A premieren vetített három film a világ legeldugottabb havas szegleteibe kalauzolja a közönséget, ahol a nemzetközi snowboard szcéna legjobbjai különféle díszletek között csillantják meg snowboardtudásuk legjavát.

A filmek

Vacationforever

A Kevin Bäckström és Tor Lundström által alapított „BYND X MDLS”csapat második filmje. Családjuk azóta kibővült, így rajtuk kívül Max Buri, Sebbe De Buck, Ulrik Badertscherés David Djite2015-16-os szezonjának legjobb pillanatait láthatjuk viszont a filmvásznon. A jeleneteket olyan különleges helyszíneken forgatták, mint Japán, Svájc, Ausztria, Chile, az Amerikai Egyesült Államok vagy éppen a Francia Alpok.

A pályán kívüli szűzhavas élmények és a snowboard parkban beadott trükkök mellett a srácok beavatják a nézőket a bulik hangulatába is.

Dayumm

JoCarlino filmje a két világsztár, SageKotsenburg és Halldór Helgason közreműködésével azokat az értékeket helyezi reflektorfénybe, melyek miatt eredendően az ember elkezd snowboardozni. Nevezhetjük a snowboardozás esszenciájának is: a legjobb barátaid társaságában utazod körbe a világot; olyan színvonalú trükkök teljesítésére sarkalljátok egymást, amikről sosem hittétek volna, hogy lehetségesek; mindeközben pedig a lehető legjobban szórakoztok. A két snowboardos utcai és magashegyi díszletek között bizonyítja kreativitását és trükkjeik elképesztően széles választékát.

A felvételeket Japánban, Minnesotában, Ausztriában, Olaszországban, Izlandon és Norvégiában készítették, a filmben pedig szerepel még Max Warbington, Teddy Koo, Nils Mindnich, Jesse Paul, Benny Milam, Sven Thorgren, Jake Olson Elmés Eiki Helgason.

Island born

Ez a film Eiki Helgason világába visz el bennünket. Megismerhetjük belőle Halldór testvérének izlandi hétköznapjait, aki Stan Leveille segítségével beavat bennünket abba is, milyen Izlandon felnőni. A filmből természetesen nem maradhat ki a snowboardozás sem. Eiki lenyűgöző izlandi helyszíneken tesz róla, hogy az ember azonnal repülőjegyet akarjon rendelni Rejkjavikba.

A filmvetítés megtekintése regisztrációval ingyenes.

Dátum: Október 17. hétfő
18:00: „Meet and Greet” a Rehab Budapestben
20:00: Toldi Mozi, kapunyitás
20:30: Toldi Mozi, filmvetítés kezdete
A további részletek megtalálhatók az esemény FB oldalán, az alábbi linkre kattintva:
https://www.facebook.com/events/528397787360826/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 63 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.