Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrád várja a gyepsíelőket az ünnepi hétvégén

2008.10.20.

Visegrád várja a gyepsíelőket az ünnepi hétvégén A korábbi hétvégékhez hasonlóan ismét lehetőség nyílt egy kis szezon előtti gyepsíelésre a Visegrádi sípálya dombján. Ismét nagyszerű hétvégét zárt a sípálya. Talán egyre többen érzik, hogy közeleg az évszázad legnagyobb tele és erre bizony fel kell készülni valahogy?
Szombaton eddig egyáltalán nem volt jellemző, hogy alig maradt szabad Rollka és szinte tele volt a felvonó. Persze köszönhető ez a síoktató "válogatottnak", akik itt tartották edzésüket a jövő heti gleccsersízés előtt. Akik nem valamelyik gleccseren töltik az ünnepeket, azoknak felhívjuk a figyelmét, hogy a sípálya az ünnepek alatt folyamatosan nyitva tart mind a négy napon (október 23. és 26. között), délután 2-től este 6 óráig. Valószínűleg, ha az időjárás is hasonlóan kedvező marad, új próbálkozókkal is találkozhatunk majd, hiszen nekik szól az 50%-os kedvezmény, amit nem érdemes kihagyni.

Vasárnap szintén szép időben, az egyre bővülő törzsgárda részvétele mellett, jelentős számú első próbálkozó ismerkedett a "zöld" sízéssel. A pálya melletti szerpentin útról jó páran rácsodálkoztak a sípályán látható mozgásra, és érdeklődve szemlélték a furcsa görgős szerkezeten némi zajjal lesikló különleges öltözetű lényeket. Többen is esküdöztek, hogy ezt ki fogják próbálni.

Érezhetően közeleg a tél, ami a naplemente után volt igazán érezhető. Egy csapásra csípős lett az idő és sokan már a hóágyúk felé kacsingattak, hogy lassan készenlétbe kell helyezni őket. Addig is bizton állítható, hogy a sikeres téli szezon alapja a jó felkészülés, és nemcsak a pályaüzemeltetőknek, hanem a sízőknek is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.