Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Visegrád várja a gyepsíelőket az ünnepi hétvégén

2008.10.20.
Visegrád várja a gyepsíelőket az ünnepi hétvégén A korábbi hétvégékhez hasonlóan ismét lehetőség nyílt egy kis szezon előtti gyepsíelésre a Visegrádi sípálya dombján. Ismét nagyszerű hétvégét zárt a sípálya. Talán egyre többen érzik, hogy közeleg az évszázad legnagyobb tele és erre bizony fel kell készülni valahogy?
h i r d e t é s
Szombaton eddig egyáltalán nem volt jellemző, hogy alig maradt szabad Rollka és szinte tele volt a felvonó. Persze köszönhető ez a síoktató "válogatottnak", akik itt tartották edzésüket a jövő heti gleccsersízés előtt. Akik nem valamelyik gleccseren töltik az ünnepeket, azoknak felhívjuk a figyelmét, hogy a sípálya az ünnepek alatt folyamatosan nyitva tart mind a négy napon (október 23. és 26. között), délután 2-től este 6 óráig. Valószínűleg, ha az időjárás is hasonlóan kedvező marad, új próbálkozókkal is találkozhatunk majd, hiszen nekik szól az 50%-os kedvezmény, amit nem érdemes kihagyni.

Vasárnap szintén szép időben, az egyre bővülő törzsgárda részvétele mellett, jelentős számú első próbálkozó ismerkedett a "zöld" sízéssel. A pálya melletti szerpentin útról jó páran rácsodálkoztak a sípályán látható mozgásra, és érdeklődve szemlélték a furcsa görgős szerkezeten némi zajjal lesikló különleges öltözetű lényeket. Többen is esküdöztek, hogy ezt ki fogják próbálni.

Érezhetően közeleg a tél, ami a naplemente után volt igazán érezhető. Egy csapásra csípős lett az idő és sokan már a hóágyúk felé kacsingattak, hogy lassan készenlétbe kell helyezni őket. Addig is bizton állítható, hogy a sikeres téli szezon alapja a jó felkészülés, és nemcsak a pályaüzemeltetőknek, hanem a sízőknek is.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 45 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.