Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrád: péntek este gleccser party Sterbinszkyvel!

2015.02.04. 2015.02.06. Gutbrod Rezső | frissítve: 2015.02.06.

Kisebb havazás és ratrakolás után végre felfrissülhettek pályák. További jó hír, hogy csütörtöktől nagyobb mennyiségű havazás várható, így a péntek esti Sterbinszky farsangi bulink friss havas környezetben lesz megtartva, valamint esély van a felső meredek rész és az erdei pályák megnyitására - idén először.
Igen jól olvastátok, péntek este őrületes buli lesz a hegyen, ahol Dj Sterbinszky adja a talp alá valót. Régi adósságunk ez, a tavalyi szezonban nem is tudtunk bulit tartani, és eddig idén sem volt még elég hó, hogy teljes kapacitással tudjunk üzemelni. Elnézést a rövid határidő miatt, de nem akartuk a bulit jövő hétre halasztani, mert ami biztos az biztos, most van elég hó, és működhet az összes felvonónk, amire szükség is lesz reméljük az őrületes pörgés közben. Törzsközönségünk úgyis már hozzá van szokva, hogy itt azonnal indulni kell, lásd a meredek és erdei pályák megnyitását.

Szóval február 6-án, pénteken 21 órától hajnali 2-ig tart a fergeteges, farsangi gleccser party, ahol 3000 Ft-ért korlátlanul használhatod az összes hóágyús pályánkat (1/A, 2/A, 3/A, bébi) és felvonónkat (8 db, nagyfelvonó, A jelű, félútig), és még egy italra is meghívunk. Érdemes időben érkezni, mert először Dj Sterbinszkyt hallhatjátok élőben (23 óráig), majd egy másik Dj veszi át a vezényletet hajnali kettőig. Mivel farsangi buli, így jelmezben érkezőket is várunk, akik 500 Ft engedménnyel léphetnek pályára, valamint a bérlet sorszámuk alapján, a felvonósoknál kaphatnak szavazatot, hogy nyerjenek páros belépőt egy esti sízésre (első három helyezett, eredmény hirdetés éjfélkor). 

A normál sízés, megszokott módon, 22 óráig tart, így 1 órányit elcsíphetnek Ők is a buliból. Aki előbb szeretne érkezni, az 17 órától válthat 4000 Ft-os kedvezményes jegyet, ami hajnali 2-ig érvényes. Működni fog teljes kapacitással a büfénk, lehet használni a snowtubingot (hófánk, 10 menet 3000 Ft), és természetesen lesz sí és snowboard kölcsönzés is. Aki csak zenét hallgatni jön, vagy szánkózna is egyet az ingyenesen teheti a sípályák melletti domboldalon, minden fényárban fog úszni.

Szombaton és vasárnap is pörgünk tovább, hiszen a szezon "legtéliesebb" hétvégéje lesz reméljük nálunk, kinőve mini gleccserünk határait, az összes felvonónkkal, és pályánkkal üzemelni fogunk változatlan jegyárak mellett.

Addig is egyre jobb pályákkal várunk mindenkit a hétköznapokon, reggel 9-től este 9-ig, kedvezményes hétköznapi árakkal (akár 40%-kal olcsóbban) és 3+1-es akcióval. A szerpentin út jól járható, egy-két havas kanyar van csak, amit szükség esetén apró kaviccsal meg tudunk szórni.

Emberek, több kifogást most már nem lehet keresni, ne csak a népszerű kameráinkat nézegessétek, hanem indulás Visegrádra, ahol mindenki megtalálja a számítását, garantálom.

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.