Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vita a romániai sípályán: a lánctalpassal hajtottak át a lábán

2020.01.29. sielok.hu

Szóváltásba került a síoktatóval egy fiatalember a maroshévízi sípályán. Erre bántalmazni kezdték, a vita helyszínére érkező biztonságiak pedig átdobták a kerítésen és lánctalpas motoros szánnal szándékosan nekihajtottak és végül áthajtottak az egyik lábán.
A múlt héten Maroshévíz (Toplița) síterepén történt esetről a Székelyhon internetes portál számolt be. Tudósításuk szerint a fiatalember, aki elmondása szerint a felvonót szerette volna használni, segítséget kért az oktatótól, aki nem magyarázta el elég részletesen ennek használatát, emiatt a sértett egyensúlyát vesztette és elesett.

Amikor ezt szóvá tette, az oktató el akarta küldeni, amiből szóváltás lett, mivel a sértett fél nem érezte igazságosnak, hogy kifizette a jegyet és a sípálya alkalmazottja nem végezte kielégítően a munkáját. A szóváltásra egy másik síző is az oktató védelmére kelt, ütni és rúgni kezdték a fiatalembert.

Ekkor érkezett két rendfenntartó lánctalpas motoros szánnal, akik a sértettet átdobták a kerítésen, a síléceit és botjait pedig szintén eldobták. A fiatalember erre tárcsázta a sürgősségi hívószámot, de mire a rendőrök kiérkeztek volna, a biztonságiak már elhagyták a helyszínt.
A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki az esetről, amiben azt írják, hogy a 21 éves marosvásárhelyi fiatalember összetűzésbe keveredett a felvonót kezelő sípálya-alkalmazottal, aki, miután egy társa segítségével ököllel és lábbal bántalmazta a sértettet, erősítésként hívta a motoros szánon érkező kollégáit.

Az incidensben a motoros szán egyik lánctalpa áthajtott a fiatalember lábán. A rendőrség kiérkezésére az áldozat azt mondta, hogy nincs szüksége orvosi ellátásra, bár azt állította, hogy a fogából kitört egy darab a 43 és 50 éves férfiakkal való összetűzés során. Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak fizikai erőszak és csendháborítás címen, a rendőrség pedig kivizsgálja az incidens körülményeit.
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.