Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Werfenweng: új kabinos a salzburgi terepen

2013.12.27. Stánicz Balázs

Ismét hallat magáról Werfenweng, az A10-es autópályáról könnyedén elérhető síterep ezúttal egy új kabinost épít, amellyel gyorsan és könnyedén feljuthatunk a sípályákhoz, és mindezt közvetlenül a faluból.
Az új nyolcszemélyes Dorfbahn Rosnerköpfl a falu központjából egyenest a síterep központjába szállítja a vendégeket. A kényelmes felvonó óránként 1200 főt szállít közel egy kilométeren keresztül.
A térkép alján az új kabinos
A térkép alján az új kabinos
A kabinos különösen a kezdők számára nagy érvágás a síterep történetében, de minden bizonnyal a ródlisok arcára és elégedett mosoly ül. Megmondjuk miért! A több mint két kilométeres „extra könnyű” kék sípályán (Steinbergriedel) az Ikarus kabinos hegyállomásától könnyedén a völgybe juthatnak a kezdőbb síelők és snowboardosok.
Ilyen lesz télen
Ilyen lesz télen
Az új kabinos közepállomásánál számukra véget ér a móka és kényelmesen lejuthatnak a völgybe, igaz a pálya ezután is kék, de már a sötétebb kiadásban. A középállomástól kezdődik a mintegy 1,5 kilométeres szánkópálya, amit esténként megvilágítanak, így a csillagos ég alatt is hódolhatunk a szánkózásnak. A síterep decemberben kezdi a szezont.
KOMMENTEK

Szállástipp
Sonneck Panzió
Tradicionális, vidéki vendégház erkélyes kétágyas szobákkal csodás kilátással Hochkönig hegyeire Werfenwengtől 5,2 km-re, Hochkönigtől 20 km-re. Svédasztalos reggeli helyi alapanyagokból.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.