Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 19-én World Snowboard Day a Mátrában is

2010.12.14.

December 19-én World Snowboard Day a Mátrában is Harmadik alkalommal kapcsolódik be Magyarország is a hódeszkások világnapjába, a World Snowboard Day-be, amelynek itthon idén a mátraszentistváni Sípark adja a fő bázisát. December 19-én, vasárnap 40 országban mintegy 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre és nyitja meg szimbolikusan a téli szezont.
A World Snowboard Day az a nap, amikor a világ valamennyi országában, beleértve kis hazánkat is, a snowboard népszerűsítése érdekében, mindenki deszkát csatol és kimegy a hegyoldalba csúszni, esetleg megnéz egy snowboard filmet, vagy csak bulizik egyet a snowboardosokkal. Idén 40 országban körülbelül 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre ezen a napon.

December 19-én, vasárnap, a hódeszkások világnapján a Magyar Snowboard Szövetség és a Burn támogatásával a mátraszentistváni Sípark snowboard pikniket szervez látványos bemutatókkal, versennyel, a magyarországi Burton jóvoltából ingyenes oktatással és snowboard teszttel.
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
A frissen épített pályán, a Saint Pista Funparkban összegyűlnek a hazai snowboard szerelemesei és a világ többi részén élő összes hódeszkással együtt hivatalosan is megnyitják a téli szezont!

"A rendezvényt egy snowboard piknikhez hasonlítanám – jegyezte meg Kőrösi Gergő, az eseménynek helyszínt adó Sípark vezetője. - Aki eljön, az a részvételével tesz hozzá a rendezvényhez. Egy profi deszkás azzal segíthet, hogy tanítja a kezdőt, mi pedig ehhez költséget nem kímélve havat gyártunk. Ugyanakkor reméljük, az időjárás is mellénk áll majd. A lehetőségekhez képest a legjobb parkot szeretnénk kialakítani korlátokkal, boxokkal és ugratóval."
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
A kifogástalan hangulathoz elengedhetetlen a zene, amelyről profi DJ fellépők gondoskodnak. A Sípark hüttéje kültéri sütögetéssel és teával, valamint forralt borral teszi kellemessé az összejövetelt. A rendezvényre érkeznek a legjobb hazai riderek, többek között Liptay Dávid és Takács Bazsi is.
Deszkára föl!

A snowboardosok a vasárnapi napon, amennyiben felmutatják snowboardjukat, 3.500 Ft-ért csúszhatnak a pályán!

Az esemény hivatalos facebook oldala, ahol folyamatosan közöljük a friss infókat, ill. a regisztrációkat várjuk: http://www.facebook.com/event.php?eid=172941186062209
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.