Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 19-én World Snowboard Day a Mátrában is

2010.12.14.

December 19-én World Snowboard Day a Mátrában is Harmadik alkalommal kapcsolódik be Magyarország is a hódeszkások világnapjába, a World Snowboard Day-be, amelynek itthon idén a mátraszentistváni Sípark adja a fő bázisát. December 19-én, vasárnap 40 országban mintegy 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre és nyitja meg szimbolikusan a téli szezont.
A World Snowboard Day az a nap, amikor a világ valamennyi országában, beleértve kis hazánkat is, a snowboard népszerűsítése érdekében, mindenki deszkát csatol és kimegy a hegyoldalba csúszni, esetleg megnéz egy snowboard filmet, vagy csak bulizik egyet a snowboardosokkal. Idén 40 országban körülbelül 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre ezen a napon.

December 19-én, vasárnap, a hódeszkások világnapján a Magyar Snowboard Szövetség és a Burn támogatásával a mátraszentistváni Sípark snowboard pikniket szervez látványos bemutatókkal, versennyel, a magyarországi Burton jóvoltából ingyenes oktatással és snowboard teszttel.
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
A frissen épített pályán, a Saint Pista Funparkban összegyűlnek a hazai snowboard szerelemesei és a világ többi részén élő összes hódeszkással együtt hivatalosan is megnyitják a téli szezont!

"A rendezvényt egy snowboard piknikhez hasonlítanám – jegyezte meg Kőrösi Gergő, az eseménynek helyszínt adó Sípark vezetője. - Aki eljön, az a részvételével tesz hozzá a rendezvényhez. Egy profi deszkás azzal segíthet, hogy tanítja a kezdőt, mi pedig ehhez költséget nem kímélve havat gyártunk. Ugyanakkor reméljük, az időjárás is mellénk áll majd. A lehetőségekhez képest a legjobb parkot szeretnénk kialakítani korlátokkal, boxokkal és ugratóval."
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
A kifogástalan hangulathoz elengedhetetlen a zene, amelyről profi DJ fellépők gondoskodnak. A Sípark hüttéje kültéri sütögetéssel és teával, valamint forralt borral teszi kellemessé az összejövetelt. A rendezvényre érkeznek a legjobb hazai riderek, többek között Liptay Dávid és Takács Bazsi is.
Deszkára föl!

A snowboardosok a vasárnapi napon, amennyiben felmutatják snowboardjukat, 3.500 Ft-ért csúszhatnak a pályán!

Az esemény hivatalos facebook oldala, ahol folyamatosan közöljük a friss infókat, ill. a regisztrációkat várjuk: http://www.facebook.com/event.php?eid=172941186062209
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.