Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

December 19-én World Snowboard Day a Mátrában is

2010.12.14.
December 19-én World Snowboard Day a Mátrában is Harmadik alkalommal kapcsolódik be Magyarország is a hódeszkások világnapjába, a World Snowboard Day-be, amelynek itthon idén a mátraszentistváni Sípark adja a fő bázisát. December 19-én, vasárnap 40 országban mintegy 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre és nyitja meg szimbolikusan a téli szezont.
A World Snowboard Day az a nap, amikor a világ valamennyi országában, beleértve kis hazánkat is, a snowboard népszerűsítése érdekében, mindenki deszkát csatol és kimegy a hegyoldalba csúszni, esetleg megnéz egy snowboard filmet, vagy csak bulizik egyet a snowboardosokkal. Idén 40 országban körülbelül 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre ezen a napon.

December 19-én, vasárnap, a hódeszkások világnapján a Magyar Snowboard Szövetség és a Burn támogatásával a mátraszentistváni Sípark snowboard pikniket szervez látványos bemutatókkal, versennyel, a magyarországi Burton jóvoltából ingyenes oktatással és snowboard teszttel.
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
A frissen épített pályán, a Saint Pista Funparkban összegyűlnek a hazai snowboard szerelemesei és a világ többi részén élő összes hódeszkással együtt hivatalosan is megnyitják a téli szezont!

"A rendezvényt egy snowboard piknikhez hasonlítanám – jegyezte meg Kőrösi Gergő, az eseménynek helyszínt adó Sípark vezetője. - Aki eljön, az a részvételével tesz hozzá a rendezvényhez. Egy profi deszkás azzal segíthet, hogy tanítja a kezdőt, mi pedig ehhez költséget nem kímélve havat gyártunk. Ugyanakkor reméljük, az időjárás is mellénk áll majd. A lehetőségekhez képest a legjobb parkot szeretnénk kialakítani korlátokkal, boxokkal és ugratóval."
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
A kifogástalan hangulathoz elengedhetetlen a zene, amelyről profi DJ fellépők gondoskodnak. A Sípark hüttéje kültéri sütögetéssel és teával, valamint forralt borral teszi kellemessé az összejövetelt. A rendezvényre érkeznek a legjobb hazai riderek, többek között Liptay Dávid és Takács Bazsi is.
Deszkára föl!

A snowboardosok a vasárnapi napon, amennyiben felmutatják snowboardjukat, 3.500 Ft-ért csúszhatnak a pályán!

Az esemény hivatalos facebook oldala, ahol folyamatosan közöljük a friss infókat, ill. a regisztrációkat várjuk: http://www.facebook.com/event.php?eid=172941186062209
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 296 vendég és 24 regisztrált felhasználó látogatja.