Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

2020. január 19-én lesz a World Snow Day, a hó világnapja

2019.07.03. | Frissítve: 2019.10.24. | Szerző: sielok.hu
Világszerte 2020. január 19-én, vasárnap fogják megrendezni a Hó Világnapját. A havas sportok népszerűsítése céljából kitalált szabadidős programnap a világ számos országában egyidőben kerül megrendezésre már 2012 óta.
A program célja, hogy megszerettesse a havat és a téli sportokat a 4-14 éves gyerekekkel.
Az esemény része a Nemzetközi Síszövetség (FIS) által életre hívott "Bring Children to the Snow" programnak, melynek célja, hogy megszerettesse a téli sportokat a 4-14 éves gyerekekkel.

Ez a nap azért van, hogy a gyermekek a szüleikkel új élményeket szerezzenek a havon, az emlékek pedig folytatásra ösztönözzék őket. A 2019. évi World Snow Day-t a világ 45 országában, több mint 200 rendező szervezet munkájának köszönhetően, több mint 270 ezer résztvevővel bonyolították le. A FIS havas sportokat népszerűsítő kampánya pedig már több mint 20 millió embert ért el a közösségi médiában.
Ilyen volt a World Snow Day 2019. január 19-én.
A havas sportok népszerűsítésére tulajonképpen bárki szervezhet programot, eseményt, csak regisztrálni kell! 2019. július 1-én nyitotta meg a regisztráció lehetőségét a Nemzetközi Sí Szövetség a www.world-snow-day.com weboldalon. Már gyűlnek az események a térképen. Érdemes tehát figyelemmel kísérni, hogy hol lehet majd bekapcsolódni a World Snow Day valamely rendezvényébe. A regisztráció december közepén zárul majd le, akkorra tehát valamennyi program megtalálható lesz a FIS világtérképén.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 18 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.