Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

WOW Gleccserfesztivál lesz Kaprunban

2016.10.27. 2016.11.02. Stánicz Balázs | frissítve: 2016.11.02.

Az idén is megrendezésre kerül Ausztria egyik legnagyobb gleccserfesztiválja november 4-6. között a kapruni gleccseren. Bulik a hegyen és a völgyben, sportprogramok és ingyenes lécteszt színesítik a novemberi hétvégét.
Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a WOW Gleccserfesztivál. November 4-én és 5-én Kaprun az Alpok parti helyszínévé alakul.
Kaprun külterületén szabadtéri színpad kerül felállításra, míg a fedett helyszínek többek közt a középkori hangulatot idéző kapruni várban lesznek.
Többek közt fellép Benny Benassi, Mike Candys, Dimitri Vangelis&Wyman és Filous. November 5-én és 6-án az idei szezon legújabb síléc modelljeit tesztelhetjük az Alpincenter előtt.

A nappali muzsikáról lemezlovasok gondoskodnak, eközben a funparkban freestyle show lesz, amire mindenki nevezhet. A legjobbakat pénzjutalomban részesítik.
KOMMENTEK

Szállástippek
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (9)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.