Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zauchensee: négymillió euró hóágyúkra

2015.11.09. Stánicz Balázs

A salzburgi síterepek idén több tízmillió eurót költenek a hóágyúrendszerek fejlesztésére, kibővítésére. Éllovas ebben Zauchensee, ahol idén mintegy négymillió eurót szánnak az új hóágyúkra.
Természetes hó nélkül is olyan gyorsan kinyitni a pályákat, amilyen gyorsan csak lehet - Zauchensee számára is ez a kitűzött cél. Ehhez az 500 000 m3 befogadóképességű víztározó már adott. 130 méter mélyen lefúrtak, majd a 300 méterrel lejjebb fekvő Unterbergalmra húzták tovább a vezetékeket, s ezután fel a Rosskopfra. A beruházással a Rosskopf környéki sípályák válnak hóbiztossá, ami különösen szezonkezdetkor fontos. A munkálatok nyáron kezdődtek el és novemberre kerül minden a helyére.
KOMMENTEK

Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.