Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Csapattal is lehet csapatni! Motorosszán túrák Szlovákiában

2019.12.05. | Szerző: sielok.hu
Kelet-Szlovákia adrenalinbombát tartogat: végre egy hely, ahol lehet hószánt bérelni és a hegyekben száguldozni! A téli időszakban a sajórédei (Rejdová) síközpont környékén lehet kipróbálni a motorosszán túrákat. Céges csapatoknak, bátrabb családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.
Az útvonalakat a Szlovák-Érchegység gyönyörű környezetében, a Felső-Gömörben, a Szlovák Paradicsom déli határának közelében alakították ki. Az utakat, ahol a szánok közlekednek megfelelően karbantartják. Egy csoport számára 15 db, különféle márkájú motoros szán áll rendelkezésre. A járművek többnyire kétszemélyesek. A hegygerincet követő pályák a Szlovák-Érchegységet és a Szlovák Paradicsomot szelik át. A pályák különféle hosszúságúak, a leghosszabb 65 km.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A legkisebbek is kipróbálhatják az izgalmas száguldást, kölcsözhetők nekik való modellek is. 50 kg-ig egy kijelölt biztonságos pálya áll a kisebbek rendelkezése. Romantikusoknak pedig az alkonyat utáni motorozást ajánljuk, felejthetetlen élmény havas időben!

További infó és kapcsolatfelvétel:
kosiceregion.com/hu/poi/sajorede-motoros-szankozas/
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 64 vendég és 7 regisztrált felhasználó látogatja.