Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Rajzpályázat 2011 - eredményhirdetés

2010.09.01. | Frissítve: 2011.11.21. | Szerző: sielok.hu
A TENSI-Rekreál Sport utazási iroda 70.000 Ft-os síovi-sísuli utazásaira beváltható utalványa volt 2011 őszi pályázatunk fődíja! A nyertes rajzot Korsós Karolina készítette. A 2. díjat, a Patty Ski 120 euró értékű utalványát Pásztor Natália nyerte. Szívből gratulálunk minden nyertesnek és pályázónak!
h i r d e t é s
Köszönjük a sok-sok szép rajzot, öröm volt a válogatás! A nyertes rajzokat a 20 legjobbra értékelt alkotás közül a sielok.hu és a Tensi-Rekreál Sport utazási iroda munkatársaiból álló zsűri választotta ki, és az eredményt 2011. november 21-én tettük közzé. Igyekeztünk minden korosztályból válogatni óvodástól a 14 évesig. A legszebb rajzok felkerülnek 2012-es falinaptárunkra, melyet hamarosan megküldünk a naptárba bekerült képek készítőinek és iskolájuknak is.

Díjak és nyertesek:

1. díj:
Utazási utalvány 70.000 Ft értékben a TENSI - Rekreál Sport Utazási iroda felajánlásában, amely az iroda saját szervezésű, síovi-síisi 2011/12 szezoni útjainak egyikére váltható be.

A fődíj nyertese: Korsós Karolina, Szabadkáról 2. díj:
Ajándék utalvány 120 euró értékben, amely Donovalyn a Patty Ski Sísuli síkölcsönzés, síoktatás, síovi, funpark szolgáltatásaira váltható be.

A 2. díj nyertese: Pásztor Natália 3-12. díj:
Állatfigurás sisakhuzat a sisakhuzat.hu felajánlásában.

Sisakhozatot és a válogatott rajzokat bemutató falinaptárat nyerték:

Kovács Diána
Fehér Noémi
Molnár Eszter Amarillisz
Szabó Kinga  
Kovács Kitti
Szabó Luca
Ragán Márk
Mohácsi Evelin
Ékesi Dorina
Hamvas Villő
Németh Sarolta
Móricz Viktória
Csukás Anna 
Bódis Kíra Falinaptárat nyertek a rajzok értékeléséért: Molnarok, Szódásné és Gélike

Korábbi nyertesek

2010. évi rajzpályázatunk nyertesei itt tekinthetők meg.
2011.11.22. 11:59:27 minerel
Gratulálok minden gyerkőcnek!
Ha szabad megjegyezni nekem különösen tetszik Németh Sarolta és Móricz Viktória munkája. Előbbinél jól átadja a mozgást és a ruhák árnyékolására is odafigyelt az utóbbinál a színek nagyon jók. Be is állítottam háttérnek:-)
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
A bajai Sugovica ÁMK és Sportiskola Damjanich u. Óvoda rajzai A balatonkenesei Ars Nova tanulóinak rajzai A berhidai Ady Endre Ált. Iskola tanulóinak rajzai A budapesti Fekete István Ált. Iskola alsó tagozatos diákjainak rajzai A gyáli Liliom Óvoda rajzai A hajdúnánási II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. tanulóinak rajzai A Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulóinak művei A J.J.Zmaj Általános Iskola (Szabadka) tanulóinak rajzai A Lánycsóki ÁMK Ált. Iskola tanulóinak munkái A Lőrincze Lajos Ált. Iskola tanulóinak rajzai A Magyarpolányi Alapfokú Művészetoktatási Int. tanulóinak rajzai A nemesvámosi Petőfi Sándor Ált. Iskola tanulóinak rajzai A nyírgyulaji Kossuth Lajos Ált. Iskola és Óvoda tanulóinak rajzai A ricsei II. Rákóczi Ferenc Ált. Iskola és Óvoda tanulóinak rajzai A rudolftelepi Mikoviny Sámuel Ált. Iskola és Óvoda gyermekeinek rajzai A szabadkai Duro Salaj Ált. Isk. tanulóinak művei A szabadkai EmArt Műhely tanulóinak rajzai A szabadkai EmArt Műhely tanulóinak rajzai A téglási Bárczay Anna Óvoda gyermekeinek rajzai A Vásárhelyi András Tagiskola tanulóinak rajzai Anna és Kata a Bókay Sísuliban Az Eötvös József Ált. Iskola tanulóinak munkái Az Igazgyöngy Alapfokú Művészetokt. Intézmény által beküldött rajzok Bíró Balázs rajza Bujdosó Áron rajza Doma Zsófia rajza Első síelésem Első síelős élményem Első sízés Hamvas Hanka rajza Hamvas Villő rajza Így síeltem Kokaván Így síeltem rajzpályázat Így síeltem... Kósa Dorottya rajza Majd így szeretnék síelni! Néda Zsófia rajza Puskaporos rajzok Rajzok: így síeltem Rajzpályázat Rajzpályázatunkra érkezett gyerekrajzok (2010) Rajzpályázatunkra érkezett gyerekrajzok (2011) Rajzpályázatunkra érkezett gyerekrajzok 2. (2010) Rajzpályázatunkra érkezett gyermekrajzok 3. (2011) Rajzpályázatunkra érkezett gyermekrajzok 4. (2011) Varga Panna rajzai Zsombor és Anya megpróbáltatásai
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »