Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífelszerelések kedvezménnyel már a BNV-n is!

2011.10.10. 2011.10.23. | frissítve: 2011.10.23.

Sífelszerelések kedvezménnyel már a BNV-n is! Egész napos családi programot ígér október 19-23. között a BNV, ahol a vásári kínálatban idén már a téli sportok és sífelszerelések is helyet kapnak. A Kölyökparádé október 21-23. között csatlakozik a rendezvényhez, és igazi gyerekparadicsommá varázsolja a Hungexpo Budapesti Vásárközpontot.
A BNV-n idén hat világ találkozik a látogatók legnagyobb örömére, hiszen külön gondoltak a hölgyekre és az urakra a szervezők. Az Otthonunk világa, a Nők világa, az Ízvilág, a Hungarikumok világa, valamint az afrikai és távol-keleti különlegességeket bemutató Nagyvilág mellett a Férfiak világába is bepillanthat a közönség. A fiúknak szóló területen kap helyet a sport témaköre, így a síelés is. A téli sportok rajongóinak legnagyobb örömére így már a BNV-n megkezdődhet a válogatás a síutak, sífelszerelések és -ruházatok között, de nem marad el a népszerű síbörze sem. A hó borította lejtők utáni vágyakozást csak még tovább fokozza a trendi sípálya viseletek divatbemutatója.
Erősen javasolt azonban a téli sport kínálata után a BNV többi világát is felfedezni! Az Otthonunk világának Trendszigetén a többgenerációs otthon megteremtéséhez adnak tippeket a legkiválóbb hazai lakberendezők, de szívesen nyújtanak segítséget más kérdésekben is, főként ha a látogató alaprajzzal érkezik. A Nők Világa látványosabb lesz, mint valaha, erről színvonalas divatbemutatók, többek között a tv2 tehetséges divatkreátorai gondoskodnak, de az év legnagyobb divateseménye, a Gombold újra! is a BNV-re érkezik. Ezenkívül interaktív szépségsziget és öt napos táncmaraton csábítja maradásra a hölgyeket. A fiúkra is külön gondoltak: sport, tesztvezetés és európai díjnyertes szórakoztató-elektronikai cikkek lesznek a Férfiak Világának témái. Az új BNV-n az Ízvilág gasztronómiai érdekességekkel is szolgál, a programok keretében pedig a főzni szerető közönség élőben veheti szemügyre Gianni, Kovács Lázár, Frank Júlia, Sági Szilárd és Buza Sándor szakácstudományát. Külön világot kapnak magyar kiválóságaink, a hungarikumok is. A Nagyvilágban többek között kínai, indiai, kenyai és egyiptomi kiállítók is megjelennek.

Szerkesztőségünk saját standdal vesz részt a vásáron, ahol nyereményjátékot is hirdetünk. Az A pavilon 105C standján várják munkatársaink az érdeklődőket. A BNV minden napján kisorsolunk egy sielok.hu emblémás aláöltözőt a standon feliratkozók között.

Nyertesek:
  • Október 19-én: Giczi Gergely
  • Október 20-án: Csécsei Pál
  • Október 21-én: Bege Niki
  • Október 22-én: Kiss Viktória
  • Október 23-án: Bíró László
Október 21-23. között a Kölyökparádé igazi gyerekparadicsommá változtatja a BNV-t, ahol a rengeteg játék mellett a "mi leszek ha nagy leszek" kérdésre is segítenek választ adni a gyerkőcöknek. Rendőr, autóversenyző, pék, orvos, varrónő, erdész, rejtvényfejtő és futballsztár is lehet bárki, aki meglátogatja a mesterségek standjait. Lesz rádióstúdió, ahol a kis látogatók riporterek lehetnek egy napra. Másutt "kétkezi újságírást" tanítanak, a legügyesebb riportereknek pedig szerkesztőségi látogatás lesz a díja. Az álmok megvalósítása közben másfelé is érdemes körülnézni: lesz LEGO-város, elektromos távirányítású modell bemutató, PlayStation Move bajnokság, mozi és sport is. A Kölyökparádé és a Modellezz.hu közös játékán egy családi utazás talál gazdára amelynek úti célja a párizsi Disneyland. "Mesével kerek a világ!" címmel készül programokkal a Mosoly Alapítvány, akik közelebb hozzák a nagyközönséghez a mesét és a meseolvasás családi élményét, illetve már elindították nagyszabású online adománygyűjtő akciójukat a krónikusan és súlyosan beteg gyerekek kórházi meseterápiájának támogatására a www.mosolyparade.hu oldalon, amely a Kölyökparádén is folytatódik majd.

A BNV nyitva tartása:
Október 19-20. (szerda-csütörtök): 10-18 óra
Október 21. (péntek): 10-19 óra
Október 22. (szombat): 9-19 óra
Október 23. (vasárnap): 9-18 óra

Különleges kedvezmények:
Október 19. 500 Ft-os nap
Október 20. Csajok napja - a hölgyeknek a belépés díjmentes
Október 21. Pasik napja - az uraknak a belépés díjmentes
Október 22-23. Családi hétvége - kedvezményes családi belépő

További információk: www.bnv.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.