Menü ≡

Új, specializált Dockyard nyílt a Király utcában

2016.12.08.
A Király utcában, a körúthoz közeli részen nyitotta meg kapuit a Dockyard sí- és outdoor üzlete, ami a megszokottnál szélesebb kínálattal és kifejezetten a sí- és outdoor ruházatra fókuszálva kíván a természeti sportok kedvelőinek kiemelt bázisává válni. Az új üzletben új márkák is feltűnnek.
A síszezon elején, pont a legideálisabb időpontban nyíló új üzletben a Columbia, a Helly Hansen, a Fundango, az O’Neill vagy éppen a Mountain Hardwear legszélesebb funkcionális választékán túl helyet kap a Colmar, a Luhta, a Timberland és a Lowa ruházata, de kaphatóak lesznek a POC, a Smith, a Ziener vagy éppen a Dainese kiegészítői is. A cél, hogy a Dockyard sportos ihletettségű és a természethez kötődő világa egy olyan üzletben jelenjen meg, ahova már kifejezetten a funkcionális ruházat, lábbelik és kiegészítők miatt tér be a vásárló.

Ez az üzlet mindenki számára fontos bázis lehet, aki szabadidejében a havas lejtők, illetve az outdoor- és vízi sportok világában is mozog. A 330 négyzetméteres bolt minden eddiginél átfogóbb - és a tervek szerint folyamatosan bűvölő - kínálattal várja az érdeklődőket.

A cím, Budapest, VII. kerület Király utca 59. ismerős lehet sok sportbarát számára, hiszen korábban ezen a helyen működött a Mallory Sport régi üzlete. Térkép itt.

Web: www.dockyard.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »