Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új, specializált Dockyard nyílt a Király utcában

2016.12.08.

A Király utcában, a körúthoz közeli részen nyitotta meg kapuit a Dockyard sí- és outdoor üzlete, ami a megszokottnál szélesebb kínálattal és kifejezetten a sí- és outdoor ruházatra fókuszálva kíván a természeti sportok kedvelőinek kiemelt bázisává válni. Az új üzletben új márkák is feltűnnek.
A síszezon elején, pont a legideálisabb időpontban nyíló új üzletben a Columbia, a Helly Hansen, a Fundango, az O’Neill vagy éppen a Mountain Hardwear legszélesebb funkcionális választékán túl helyet kap a Colmar, a Luhta, a Timberland és a Lowa ruházata, de kaphatóak lesznek a POC, a Smith, a Ziener vagy éppen a Dainese kiegészítői is. A cél, hogy a Dockyard sportos ihletettségű és a természethez kötődő világa egy olyan üzletben jelenjen meg, ahova már kifejezetten a funkcionális ruházat, lábbelik és kiegészítők miatt tér be a vásárló.

Ez az üzlet mindenki számára fontos bázis lehet, aki szabadidejében a havas lejtők, illetve az outdoor- és vízi sportok világában is mozog. A 330 négyzetméteres bolt minden eddiginél átfogóbb - és a tervek szerint folyamatosan bűvölő - kínálattal várja az érdeklődőket.

A cím, Budapest, VII. kerület Király utca 59. ismerős lehet sok sportbarát számára, hiszen korábban ezen a helyen működött a Mallory Sport régi üzlete. Térkép itt.

Web: www.dockyard.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.