Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Így készült el az ország legnagyobb Dockyard üzlete

2021.09.24. sielok.hu

Szeptember közepén Budán, az újonnan megnyitott Etele plázában készült el az ország legújabb és legnagyobb Dockyard üzlete. Az építés végét és az üzlet berendezését egy látványos time lapse videóban is rögzítették.
A 400 négyzetméteres üzlet több szempontból is különleges. Ez a magyar üzletlánc legújabb és egyben legnagyobb üzlete, ami egy vadonatúj belsőépítészeti koncepció alapján készült el. A tágas üzlettérben ráadásul sok olyan márkát is megtalálsz, amit nem minden Dockyard üzletben. Így a megszokott Columbia, Fundango, O’Neill, Helly Hansen, Timberland termékeken túl a Salomon, Fjällräven, Under Armour vagy éppen Luhta kollekciókat is megtalálod itt. Ezen márkák jó része a síelés időszakában is saját kollekcióval jelentkezik, így biztosan értékes célpont lehet ez a minőségi síruházati kínálatot keresőknek.
Így készült az ország legnagyobb Dockyard üzlete az Etele Plazaban
A Dockyardban – így az új üzletben is – ráadásul éppen most kezdődött egy outdoor akció is, amely során a túrához, outdoor világhoz, terepfutáshoz kapcsolódó termékeket 15-30%-os akcióban lehet összeválogatni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.