Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atomic újdonságok a női palettán 2010/11

2010.12.29.

Atomic újdonságok a női palettán 2010/11 Idén az Atomic-nál egy új megközelítést is elkezdtek használni a lécek bekategorizálásához: a Camber, magyarul "hajlat" a léc oldalnézetének jellemzője. Az új szempont, az oldalnézetből megállapítható vonalvezetés szerinti besorolás végigkíséri az Atomic 2010/11-es női palettáját is...

Traditional Camber:

  • A hagyományos vonalvezetés a pályán használatos síkre jellemző forma, elsősorban azoknak, akik szeretik a kezelt pályákat és a nagy tempót.
  • Maximális hosszúság a stabil siklásért terhelés alatt.
  • Maximális él-hosszúság a tökéletes kanyarokért, akár jeges pályán is.
  • "Stabilitás" a legfőbb jellemzője a D2 VF Woman és Cloud szériában elhelyezkedő modelleknek:
A D2 Vario Flex síléc flex-indexe automatikusan alkalmazkodik a sízés során adódó különböző körülményekhez. Nagyon könnyű szerkezetű, keskeny építésű síléc a kötés alatt, segíti a gyors és könnyed irányváltást. A D2 VF 73 Women síléc tökéletes bevezető modellje a Doubledeck technológiának. A D2 Vario Flex Women egyesíti a tökéletes designt és a Doubledeck szerkezetet. Nagyon finoman siklik, ugyanakkor agilis, a két, egymáson szabadon mozgó felszínnek köszönhetően. Kevesebb erőkifejtést igényel, és ezért több élményt nyújt a sízés. Az utolsó csúszáshoz is marad elég energiád. A Women Flex Zone szerkezet, könnyen kezelhetővé teszi a Cloud síléceket. Puha, lágy a sík flex-indexe. A Cloud 9 tökéletes all-rounder léc kezelt pályákra. Kis súlya miatt sízni, és cipelni is könnyű. Függetlenül a pályától, élvezni fogod vele a sízést. A Cloud 8-nak kiegyensúlyozott a flex-indexe, optimális az éltartása minden típusú terepen. A Cloud 7 síléc könnyű és könnyen irányítható, ideális óvatosabb középhaladók és sportosabb kezdők számára. Egyszerű a Cloud 6 síléccel az ívek bekormányzási szakaszát megsíelni, ideális kezdő léc.

TwinTip léc: Hihetetlenül könnyű az Elysian, igazi all-rounder síléc. 92mm széles a kötés alatt, kielégítő a felhajtóereje porhavas kalandoknál. Favázas, oldalfalas szerkezete, stabil éltartást, ugyanakkor könnyű kezelhetőséget eredményez.

Adaptive Camber:

  • "Alkalmazkodó" jelzővel látták el az All-mountain kategória léceit, mely igazán beszédes elnevezésre sikerült.
  • Az alkalmazott formával ezek a lécek kezes-bárányként viselkednek minden fajta síterepen.
  • Ezeket a léceket talán a "sokoldalúság" szóval lehetne legjobban jellemezni.
  • Az élre állított sí maximális hókontaktban marad a stabilitás megőrzése érdekében.
  • A talpán futó léc rövidebb felületen érintkezik a talajjal, a könnyebb és gyorsabb fordulások előkészítése érdekében.
All mountain lécek: A Seventh Heaven 79 egy zseniális all-round síléc, a Torsion Flex Control szektoroknak köszönhetően. Tökéletesen alkalmazkodik a különböző terepviszonyokhoz, jól érzi magát a kezelt pályákon és a mély porhóban egyaránt. Mindezek mellett, még a súlya is csekély. A Seventh Heaven 76 egy ideális all-mountain sí, de a kezelt pályákon van igazán elemébe. Az alkalmazkodó profilnak köszönhetően, jól kezelhető a síléc, amikor lapon van. Amikor élre kerül, megnő az élhossz, ezért tökéletes az éltartása. Ugyanakkor jó a felhajtóereje puha hóban. A Supreme egy ideális all-mountain sí, kezelt pályákra és pályán kívül egyaránt. Alkalmazkodó profilja, könnyű irányíthatóságot eredményez, a Step Down L2 oldalfalas szerkezet pedig optimális éltartást biztosít, minden terepen. 87mm széles a kötés alatt, ezért a pályákon kívül is megállja a helyét.

Rocker Camber:

  • Azoknak a ridereknek, akiknek egyaránt fontos az élvezetes lebegés a porhó tetején, de legalább annyira fontos, hogy a pályán is meg tudják állni a helyüket.
  • A rövidebb talpfelület a maximális lebegésért a szűzhóban.
  • Az élre állított sí megbízhatóan kezelhető a kemény pályán is.
Porhó léc: A Century az első porhó síléc nőknek az Atomictól. Step Down L2 oldalfalas szerkezettel bír, ami optimális éltertást és rezgéselnyelést biztosít. A Power Rocker 10 profilnak és 100mm-es szélességének köszönhetően, nagy felhajtóerővel rendelkezik. Lágy flex-indexe miatt könnyen kezelhető, hihetetlen élményt nyújt pályán kívül.
KOMMENTEK
Sí-man | 2011.01.12. 22:19
Az Atomic Balanze női síléc hova tartozik, melyek a tulajdonságai? Az Intersportban nagyon ajánlották középhaladó sítudással rendelkező feleségemnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.