Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atomic újdonságok a női léceken

2011.10.26.

Atomic újdonságok a női léceken Ebben az évben is a női modellek osztályozása a férfi síléceknél alkalmazott szempontok alapján történt. A női palettánál is alkalmazták a két új fejlesztést. A hölgyeknek szánt pályasík tetejét erősíti a Doubledeck technológia és az All montain léceknél pedig besegít az élvezetes siklásba a Rocker technológia.
D2 Doubledeck: Két, egymáson szabadon mozgó felszín alkot egy egyedi sílécet. A felső "Control Deck" közvetíti a síző által közölt erőket, terhelést az "alapsínek", ami biztosítja az optimális éltartást. Nagy sebességnél is könnyed vele a karcolt ívképzés, a keletkező rezgéseket hatékonyan elnyeli.

Rocker: Idén is a pályán kívüli használatra tervezett léceknél jelenik meg. Jellegzetesen hajlított formája segít a kezeletlen területeken, de megállja a helyét a pályán is!

Sílécek kezelt pályára

A síléc flex-indexe, alkalmazkodik minden szituációhoz: alacsony sebességnél kezelhető, hajlékony. Ahogy nő a sebesség, ill. az erőközlés, egyre dinamikusabban reagál, keményedik, merevedik a síléc. Ez a tulajdonság az innovatív Doubledeck technológiának köszönhető. A könnyű Densolit mag és a karcsú geometria segítik a karcolt ívek húzását, a könnyed élezést. A Cloud D2 75 ideális sportos hölgyeknek, akik maximális teljesítményt várnak el egy síléctől, az egész nap folyamán.

Tökéletes flex-index minden helyzetben: alacsony sebességnél kezelhető, hajlékony. Ahogy nő a sebesség, ill. az erőközlés, egyre dinamikusabban reagál, keményedik, merevedik a síléc. Ez a tulajdonság az innovatív Doubledeck technológiának köszönhető. A könnyű Densolit mag és a karcsú geometria segítik a karcolt ívek húzását, a könnyed élezést. A Cloud D2 73 ideális azoknak a hölgyeknek, akik egy könnyed sílécet keresnek, amellyel energiát lehet spórolni.

Ez a síléc ötvözete a tökéletes designnak és az innovatív technológiának, mint pl. a Women Flex Zone: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A sportos flex-index, a Cap váz szerkezet, és az Active Camber profil garantálják a hatékony erőközlést és optimális éltartást. A Cloud 9 ideális azoknak a sportos hölgyeknek, akik könnyed irányíthatóságot, és optimális erőközlést várnak el egy síléctől.

Lenyűgöző síléc, nem csak a designnak, hanem az innovatív technológiának köszönhetően. Hat Women Flex Zone található a lécen: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A határozott flex-index, a Cap váz szerkezet, és az Active Camber profil garantálják a hatékony erőközlést és optimális éltartást. A Cloud 8 ideális azoknak a sportos hölgyeknek, akik szeretik a sebességet és könnyen irányítható sílécet.

Ez a síléc ötvözete a kifinomult designnak és az innovatív technológiának, mint pl. a Women Flex Zone 3+1: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A mérsékelt flex-index, a Cap Fiber váz szerkezet, és az Active Camber profil garantálják a hatékony erőközlést és optimális éltartást. A Cloud 7 ideális azoknak a hölgyeknek, akik egy kis súlyú, agilis sílécet keresnek kezelt pályákra.

Ez a síléc ötvözete a kifinomult designnak és az innovatív technológiának, mint pl. a Women Flex Zone 3+1: a síléc keménysége fokozatosan nő a csőrtől és saroktól a kötések felé, amelytől fordulékonnyá, harmonikussá válik. A sarok résznél kicsit meg van emelve a súlypont, ami többek között kíméli a gerincet. A Cap Fibre szerkezetnek köszönhetően hihetetlenül könnyű. A Cloud 6 ideális azoknak a kezdő hölgyeknek, akik egy könnyen irányítható sílécet keresnek, hogy a sízés minden egyes pillanatát élvezzék.

ALL MOUNTAIN sílécek

AFFINITY széria: Egy sokoldalú síléc: 3+1 Women Flex Zone szerkezet, befolyásolják a felx-indexét, maximalizálják az irányíthatóságát. A V-formának két előnye van: a széles csőr és a 84mm-es kötés alatti szélesség jó felhajtóerőt biztosít, a keskenyebb hátsó rész pedig segíti a könnyed kikormányzást. Az Adaptive Rocker profilnak köszönhetően, jól teljesít szűz hóban, a fektetett oldalfalas faváz szerkezet, pedig hatékonyan elnyeli a rezgéseket. Az Affinity Storm ideális azoknak a sportos hölgyeknek, akik kezelt pályán és pályán kívül is jó felszerelésre vágynak.

Egyaránt alkalmas kezelt pályákra, és pályán kívüli kalandra: a Women Flex Zone szerkezet, befolyásolják a felx-indexét, maximalizálják az irányíthatóságát. A V-formának két előnye van: a széles csőr jó felhajtóerőt biztosít, a keskenyebb hátsó rész pedig segíti a könnyed kikormányzást. Az Adaptive Rocker profilnak köszönhetően, jól teljesít szűz hóban. Az Affinity Pure, ideális azoknak a haladó, sportos hölgyeknek, akik a pályán kívülre is kimerészkednek.

A Women Flex Zone szerkezet befolyásolja a léc flex-indexét, amitől az Affinity Air rendkívül lágy és kezelhető lesz. Az Adaptive Rocker profil és a széles csőr kiváló felhajtóerőt biztosítanak, a keskenyebb hátsó rész pedig segíti a könnyed kikormányzást. Az Affinity Air ideális azoknak a hölgyeknek, akik főleg a kezelt pályákat kedvelik, de néha kimerészkednek a pályán kívülre is.

Ez a twin-tip síléc rendkívül sokoldalú: a 92mm-es szélessége optimális felhajtóerőt biztosít porhóban. Az Adaptive Rocker profil pedig, könnyen kezelhetővé teszi. Szélessége ellenére, precízen irányítható az Elysian. A háromrétegű fektetett oldalfalas szerkezet, minden rezgést elnyel, és védi a lécet a sérülésektől. Az Elysian a tökéletes all-mountain twin-tip síléc a hölgyeknek, bármilyen terepről legyen is szó.

A 87mm-es szélesség és az Adaptive Rocker profil miatt, nagyon jó a felhajtóereje porhóban. A famag és a kétrétegű fektetett oldalfalas szerkezet segíti a rezgéscsillapítást, tompítja az ugrásoknál az érkezést, ugyanakkor közvetíti az erőközlést az élek felé. Kezelt pályán optimális az éltartása, az Adaptive Rocker profil pedig megkönnyíti az ívképzést. A Supreme ideális azoknak a hölgyeknek, akik több tapasztalatot szeretnének szerezni a pályákon és a porhóban egyaránt.

A 100mm-es szélesség és a Powder Rocker profil biztosítják az optimális felhajtóerőt, míg a 2L fektetett oldalfalas szerkezet elnyeli a rezgéseket és tompítja az ugrásoknál az érkezést. De nem csak a porhavat lehet ezzel a léccel élvezni, a kötés alatti hídnak köszönhetően, optimális az éltartása, precízen irányítható kemény havon is. A Century ideális hölgyeknek, akik egy könnyen irányítható porhólécet keresnek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.