Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A 2011/12-es szezon síléc újdonságai

2011.11.26. 2011.12.09. sielok.hu | frissítve: 2011.12.09.

A 2011/12-es szezon síléc újdonságai Elkészült a 2011/12 szezon újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.

A rockerek hajnala

Ha nem is akkora forradalomra virrad az idei síszezon, mint a 90-es évek közepén a carving volt, de az azóta eltelt időszakban a gyakorlati használhatóság terén a mostani a legnagyobb evolúciós lépcső. Tovább »

Atomic

Az Atomic az idei szezonra kicsit továbbfejlesztette és finomította az előző szezonban indított osztályozási rendszerét.
» Férfi lécek »
» Női lécek »

Fischer

A Fischer léceknél is megjelenik az idei szezonra már kiforrt ROCKER forma, amit a gyártónál 3 különböző módon alkalmaznak.
» Tovább »

Rossignol

A Rossignol technikai újításokkal, szélesített termékcsaláddal (előtérben a rocker-es lécekkel) és a szokásos részletes grafikai kidolgozással készül az idei szezonra.
» Tovább »

Salomon

A Salomon sem ült a babérjain, zajlottak a fejlesztések rendesen (náluk is főként a rockeres lécekre koncentráltak), és egy nagyobb meglepetéssel is szolgálnak idénre.
» Tovább »

Elan

Fejlesztések után újabb fejlesztések, melyekből ez Elan sem maradhat ki! Rengeteg technikai újdonsággal készültek idén, gondoltak mindenki igényeire, és most sem maradt el a limitált szériás St. Moritz!
» Tovább »

Head

A HEAD sílécek háza-táján nem találkozhatunk idén igazi átütő újítással. A csapat az előző szezonban elsütött technikai elemekre építi a 2011/12-es szezon síléceit is.
» Tovább »

Völkl

A Völkl csoport a 2011/12-es szezonra több meglepetéssel is készült. A korábban alkalmazott és jól bevált technológiákat nem bántotta, viszont a korábbi AC léceket egy teljesen átdolgozott formában RTM (Ride The Mountain) megjelöléssel és természetesen Rocker formában dobja piacra.
» Tovább »

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.