Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az Atomic az új XT szériával tarol

2015.09.13. Szegő Attila

A 2015/16-os évre új sorozattal és építési szerkezettel jelentkezik az Atomic. A profi síelők most kedvükre válogathatnak a jobbnál jobb modellek közül.
h i r d e t é s

Redster XT

A kerékpárosoknak ismerősen csenghet ez a modell név, de most nem a japán márkáról van szó, hanem az Atomic legütősebb, nem verseny Redster lécéről. A tavalyi évben már bemutatkozott a Redster Doubledeck 3.0 XT modell, amely ennek a kategóriának a teteje. Idén kiteljesedett a sorozat, és átvette az LT és ST lécek helyét.
Redster XT Ride
Redster XT Ride

Az XT sílécek jobban kihasználhatók, könnyen kezelhetők és a dinamikusan síelők számára ideálisabb síléc, mint a Redster SL és GS léce. A hétköznapi használatban elterjedt az a divat, hogy a jól, dinamikusan síelők versenysílécekkel mennek. Ezt az irányzatot töri meg az Atomic, és tereli ezeket a síelőket az XT sorozat irányába, és kínál egy sokoldalúbb lécet. Hétköznapi viszonylatban szinte senki nem síel kapuk között, ezért nincs is szükség arra, hogy mindenki verseny síléccel koptassa a pályát. A Redster XTI léc a GS és SL lécek ötvözete, és nagyobb rádiusszal rendelkezik, míg az Redster XT könnyen kezelhető gyors sí, és inkább kisebb sugarú rádiusz jellemzi.

Atomic Redster XT Alpine Race Skis

Cloud

A női pályasílécek is átrendeződtek. A Nine ARC feljebb lépett a Ten szintre, míg a Cloud Eleven az XT csapat tagja lett. Új oldalfalas szerkezetet kapott, de sajnos eltűnt róla az ARC technológia.

Nomad - beerősít

Idén a Nomádból csak egy sorozat kerül a polcokra, nem lesz S változat. A tavalyi két szériát összemosták, és kivették a felesleges típusokat. A felső három csúcsmodell: a Temper Ti, a Crimson Ti és a Blackeye Ti új Carbon Tank Mesh hálós szerkezetet kapott, amitől jobb a tartása és a teljesítménye - súlynövekedés nélkül. A többi modellnél az üvegszálas szerkezetet könnyített famagra cserélték.
Nomad Tech
Nomad Tech

100%-ban megújult a Vantige!

A tavalyi geometriákat és technológiákat kinullázták, és egy teljesen új Vantige-t terveztek! A Carbon Tank Mesh hálós szerkezet könnyebb és merevebb, amely a síléc végeinél fontos szerepet játszik a stabilitásban. Az új Firewall szerkezet extra alátámasztást biztosít a kötésnek, a rugalmas barázdáknak köszönhetően könnyebb a szerkezet, ugyanakkor jobb erőátvitelt biztosít az élek felé. Elképzelhető, hogy a Vantige népszerűbb lesz, mint a Nomád, hiszen súlyban könnyebb, technológiában, pedig ugyanott van.
Vantige Tech
Vantige Tech

Skitracer - a mobilos sílécnyomkövető

A mobiltelefon alkalmazások terjedésével egyre több eszközt lehet a mobiltelefonhoz kapcsolni. Mostantól kezdve a nemsokára sílécünket is összekapcsolhatjuk mobil eszközükkel. Az Atomic SkiTracer jeladója a sílécre van rögzítve. A letöltött alkalmazás segítségével a mély hóban elveszett lécet könnyebb megtalálni. Az alkalmazás iPhone 4S -től és Android 4.3 verziótól felfelé használható. Jelenleg az alkalmazás még nem elérhető, de remélhetőleg az idei szezonban már sokan használhatjuk a technika egyik legújabb vívmányát.
Atomic SkiTracer
Atomic SkiTracer
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.