Menü ≡

Jubileum: 60 éves az Atomic gyár

2015.11.14. | Szerző: Bata Attila
Idén ünnepli 60. születésnapját a téli sportfelszereléseket gyártó osztrák cég, az Atomic. A nálunk elsősorban síléceiről és sícipőiről ismert cég ebből az alkalomból egy rövid kis filmet jelentetett meg, amelyben felidézhetjük az elmúlt időszak legnagyobb sikereit.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
"Az Atomic 1955-ben született meg az Osztrák-Alpokban, 60 évvel később még mindig itt vagyunk Altenmarkt-ban" - így kezdődik a kisfilm amely jó néhány sikert bemutat az Atomic eddigi 60 évéből. Nincs olyan ága a téli sportoknak, ahol a cég felszerelései ne jelentek volna meg vagy ne értek volna el sikereket. A régi versenyzők felidézése mellett eljutunk napjaink két aktív klasszisához - Mikaela Shiffrin és Marcel Hirscher az idei évad legnagyobb klasszisai a salzburgi cégnél.

60 év Atomic
2015.11.17. 08:02:40 tibor76
Az osztrákok gyakorlatilag mindenből képesek pénzt csinálni. Értsd: Némi EUR fejében bemehetsz egy erőmű gátjába, bemehetsz sajt és faüzembe és még lehetne sorolni. Sokszor járunk, vagy megyünk át Altenmarkton, szívesen benéztünk volna, hogy mi folyik ott. Sajna nem lehet.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »