Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jubileum: 60 éves az Atomic gyár

2015.11.14. Bata Attila

Idén ünnepli 60. születésnapját a téli sportfelszereléseket gyártó osztrák cég, az Atomic. A nálunk elsősorban síléceiről és sícipőiről ismert cég ebből az alkalomból egy rövid kis filmet jelentetett meg, amelyben felidézhetjük az elmúlt időszak legnagyobb sikereit.
"Az Atomic 1955-ben született meg az Osztrák-Alpokban, 60 évvel később még mindig itt vagyunk Altenmarkt-ban" - így kezdődik a kisfilm amely jó néhány sikert bemutat az Atomic eddigi 60 évéből. Nincs olyan ága a téli sportoknak, ahol a cég felszerelései ne jelentek volna meg vagy ne értek volna el sikereket. A régi versenyzők felidézése mellett eljutunk napjaink két aktív klasszisához - Mikaela Shiffrin és Marcel Hirscher az idei évad legnagyobb klasszisai a salzburgi cégnél.

60 év Atomic
KOMMENTEK
tibor76 | 2015.11.17. 08:02
Az osztrákok gyakorlatilag mindenből képesek pénzt csinálni. Értsd: Némi EUR fejében bemehetsz egy erőmű gátjába, bemehetsz sajt és faüzembe és még lehetne sorolni. Sokszor járunk, vagy megyünk át Altenmarkton, szívesen benéztünk volna, hogy mi folyik ott. Sajna nem lehet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.