Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Rossignol gondol a nőkre

2016.10.28. Szegő Attila

A Rossignol újítása erre a szezonra a női pályasí modellcsaládja, de az allmountain és freeride lécek fejlesztését is tovább folytatja.

Famous - csak nőknek szól!

A teljesen új alapokra épült léc, amely 20%-kal könnyebb, mint férfiaknak szánt társa. Már itt is a Prop Tip technológiával készül a léc csőre, mint a férfi modelleknél. Dizájnja pedig nagyon kellemes, letisztult. A Famous 6-os modelltől felfelé a 10-ig már mind szendvics szerkezetűek a lécek. Famous a sípálya vadmacskája! Könnyű, gyors és dinamikus léc csak nőknek.
Rossignol Famous
Rossignol Famous
Rossignol Famous női sílécek
Rossignol Famous női sílécek

Temptation - hegyen völgyön át

Az idei női all mountain sílécek komoly felépítéssel rendelkeznek. Mindegyik modell Air Tip könnyített sícsőrrel épített. A Temptation 84 modelltől felfelé mind Minicap szendvics szerkezettel és titán, carbon vagy bazalt erősítéssel rendelkeznek. Minden terepen könnyen kezelhető lécek. A 88 és 100 milliméter széles lécekre hagyományos felfúrós kötések szerelhetőek, míg a többire sines rendszerűek.
Rossignol  Temptation
Rossignol Temptation

Experience 88 HD

Ennél az all mountain sílécnél új technológiát vetettek be, a Carbon Alloy Matrix rendszert, ami egy jóval stabilabb és sokkal dinamikusabb síelést eredményez súlynövekedés nélkül. További újítás, hogy a szűzhavas freeride Soul léceknél bevezetett Air Tip méhkaptár jellegű csőrkiképzést is átültették az Experience modellekbe.

Carbon Alloy Matrix technológia
Ez a karbon és bazalt hálós rendszer precízebb, stabilabb és pontosabb irányítást tesz lehetővé. A karbon könnyű, de mégis erősebb energia átvitelt, míg a bazalt jobb rezgés csillapítást eredményez.

PIQ szenzor - értékeld a meneted!

Speciális jeladó, amely a G-szenzornak köszönhetően érzékeli a sebességet, ugráskor a forgási szöget, valamint az aktuális magasságot is továbbítja a mobiltelefonos alkalmazásnak. Nap végén lehet elemezni a napi teljesítményt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.