Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salomon - MAXimális frissítés

2015.11.02. Szegő Attila

A Salomonnál lezárult egy korszak. Egyes régebbi darabok helyét új modellek vették át, nyugdíjazták a BBR szériát és újratervezték a teljes női palettát.

Frontside - On-Pist

A kezelt pályára kínált modellekből eltűnt a Kart és a 24 Hours léc-család. Zászlóslécük az X-MAX lett. Az új léc jobban kihasználható lesz azoknak, akik eddig versenyléccel próbálkoztak a mindennapi síelésnél. Minden komoly fejlesztést beleraktak, amelyek a verseny LAB jelzésű lécekben is megtalálhatók. A többi pályasí szerkezetileg változatlan maradt.

Salomon X MAX 2016

Frontside - All mountain

Ezt az irányt továbbra is az X-Drive képviseli. A tavaly bemutatkozott modellen kisebb esztétikai ráncfelvarrásokat alkalmaztak, de minden maradt a régiben.
Salomon X-Max
Salomon X-Max

Women - új dimenzió

A pályasíket illetően most teljesen új és sokkal szélesebb kínálatot vonultat fel a Salomon. A tavaly bemutatkozott RKS technológia továbbfejlesztett változata a Control Frame valamint a Comfortech szerkezeti megoldások kizárólag csak a női sílécekben találhatók meg. Ezen fejlesztések miatt frissült fel teljesen és építették újjá alapjaiban a női vonalat.
Salomon Gemma
Salomon Gemma

Control Frame

Egyedülálló 3D-s merevítés a léc elején és végén. Ezekben a speciálisan kialakított zónákban jobban kapaszkodik a kantni, ami jobb éltartást és egyenletesebb kanyarvételt biztosít, ugyanakkor súlycsökkentő megoldás is egyben.
Salomon Iris
Salomon Iris

Comfortech - a kényelem szolgálatában

Poliuretán megerősítés a síléc középső részében a kötések alatt. Feladata a rezgések elnyelése és csillapítása. A léc felől érkező rezgések felszívódnak, mielőtt azok elérnék a lábat.
Salomon X-Max talp
Salomon X-Max talp
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.