Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az ISPO díjas Salomon MTN LAB sisak

2015.12.20. 2015.12.28. Salomon Hungary | frissítve: 2015.12.28.

A Salomon-t büszkeséggel tölti el, hogy az MTN LAB sisakjáért elnyerte az ISPO, a világ egyik legnagyobb sportkiállításának díját. Ez a díj elismerte ennek a Salomon által elsőként kifejlesztett nagyszerű sisaknak az újító hatását.
A sisakot úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen mind a hegymászás, mind az alpesi sízés által elvárt szabványoknak. A Salomon sisakok kifejlesztéséért felelős részleg vezetőjeként Anthony Marguet ezt így magyarázza: „Azért dolgoztunk alpesi sí vezetőkkel Chamonix-ban és a világ minden táján, hogy az általuk elvárt magas színvonalnak napi szinten meg tudjunk felelni. Nagyszerű érzés, hogy a piac ilyen lelkesedéssel fogadta az általunk kifejlesztett sisakot és elismerte annak újító erejét. Nagyon büszkék vagyunk a munkánkra.”
Salomon MTN Lab sisak
Salomon MTN Lab sisak
Az egyik legnagyobb kihívást jelenti egy backcountry síző számára, hogy vigyen-e sisakot magával vagy sem. A legtöbb alpesi sisak súlya és melegsége megizzasztja, nehézkessé vagy egyenesen kényelmetlenné teszi a viselését akkor, amikor az ember akár ezer métert vagy annál is többet tesz meg hegynek felfelé. Azt is hozzá kell tennünk, hogy a sisakok nagy többsége nem felel meg a hegymászás által elvárt biztonsági előírásoknak, tehát nem nyújtanak megfelelő biztonságot.
Viszont az új MTN Lab sisak megoldással szolgál ezekre a kihívásokra. A Salomon által szabadalmaztatott EPS 4D technológiával készült sisak 30%-kal növeli a standard ütéscsillapítást miközben a súlya mindössze 300 gramm. Az MTN Lab mind az alpesi síelés, mind a hegymászás biztonsági előírásainak megfelel és egy nagyon gyorsan száradó merinói gyapjú béléssel készül, valamint az éjszakai síelésekhez használható fejlámpa is könnyen rátehető.

Az MTN Lab sisak így minden kihívásnak eleget tesz és az egyre népszerűbb backcountry síelést igazán kényelmessé és élvezetessé teszi. „Természetesen a tervezés igazi célja az volt, hogy egy olyan sisakot fejlesszünk, amelyet a profik valóban tudnak majd a síelés során használni”, és Anthony hozzáteszi: „Reméljük, hogy az MTN Lab sisak megvéd minket akkor, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Így a díj, bár nagy megtiszteltetés, csak hab a tortán.

A Salomon márka 1947-ben született meg a francia Alpokban. Szenvedélyünk a hegyi sportok fejlődése, termékfejlesztés, a minőség és a művészi kidolgozottság: ezek inspirálnak bennünket arra, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek révén vevőink a szabadságot és a hegyi sportok kihívásait megélhetik.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.