Menü ≡

Salomon - MAXimális frissítés

2015.11.02. | Szerző: Szegő Attila
A Salomonnál lezárult egy korszak. Egyes régebbi darabok helyét új modellek vették át, nyugdíjazták a BBR szériát és újratervezték a teljes női palettát.

Frontside - On-Pist

A kezelt pályára kínált modellekből eltűnt a Kart és a 24 Hours léc-család. Zászlóslécük az X-MAX lett. Az új léc jobban kihasználható lesz azoknak, akik eddig versenyléccel próbálkoztak a mindennapi síelésnél. Minden komoly fejlesztést beleraktak, amelyek a verseny LAB jelzésű lécekben is megtalálhatók. A többi pályasí szerkezetileg változatlan maradt.

Salomon X MAX 2016

Frontside - All mountain

Ezt az irányt továbbra is az X-Drive képviseli. A tavaly bemutatkozott modellen kisebb esztétikai ráncfelvarrásokat alkalmaztak, de minden maradt a régiben.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Women - új dimenzió

A pályasíket illetően most teljesen új és sokkal szélesebb kínálatot vonultat fel a Salomon. A tavaly bemutatkozott RKS technológia továbbfejlesztett változata a Control Frame valamint a Comfortech szerkezeti megoldások kizárólag csak a női sílécekben találhatók meg. Ezen fejlesztések miatt frissült fel teljesen és építették újjá alapjaiban a női vonalat.

Control Frame

Egyedülálló 3D-s merevítés a léc elején és végén. Ezekben a speciálisan kialakított zónákban jobban kapaszkodik a kantni, ami jobb éltartást és egyenletesebb kanyarvételt biztosít, ugyanakkor súlycsökkentő megoldás is egyben.

Comfortech - a kényelem szolgálatában

Poliuretán megerősítés a síléc középső részében a kötések alatt. Feladata a rezgések elnyelése és csillapítása. A léc felől érkező rezgések felszívódnak, mielőtt azok elérnék a lábat.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »