h i r d e t é s
h i r d e t é s

100 éves lesz idén a Magyar Sí Szövetség

2013.06.03. Magyar Sí Szövetség

100 éves lesz idén a Magyar Sí Szövetség Meglepetéssel készültek a Síoktatók Magyarországi Szövetségének vezetői a Magyar Sí Szövetség közelgő 100 éves jubileuma alkalmából.
Ünnepi pillanat a Magyar Sí Szövetség éves rendes közgyűlésén: az egyik napirendi pont lezárását követően Dr. Egri Katalin, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke szólásra jelentkezett, majd dr. Babos Sándor szakmai alelnökkel együtt köszöntötték a szövetséget 100. születésnapja alkalmából, és egy emléktárgyat adtak át az elnöknek, Kálomista Gábornak, aki megköszönte az üdvözlő szavakat.
Kálomista Gábor, a Magyar Sí Szövetség elnöke
Kálomista Gábor, a Magyar Sí Szövetség elnöke
A Magyar Sí Szövetség július 15-én ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Erre az alkalomra készül egy centenáriumi bélyeg is. A tervek szerint a Magyar Posta 120 ezer példányban bocsájtja ki, melyekhez valamennyi postahivatalban hozzájuthatnak az érdeklődők, gyűjtők.

Emellett javában folynak egy nagyszabású születésnapi rendezvény előkészületei is, melyről hamarosan részletesen is olvashatnak a Magyar Sí Szövetség honlapján.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.