Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

100 éves lesz idén a Magyar Sí Szövetség

2013.06.03. | Szerző: Magyar Sí Szövetség
100 éves lesz idén a Magyar Sí Szövetség Meglepetéssel készültek a Síoktatók Magyarországi Szövetségének vezetői a Magyar Sí Szövetség közelgő 100 éves jubileuma alkalmából.
Ünnepi pillanat a Magyar Sí Szövetség éves rendes közgyűlésén: az egyik napirendi pont lezárását követően Dr. Egri Katalin, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke szólásra jelentkezett, majd dr. Babos Sándor szakmai alelnökkel együtt köszöntötték a szövetséget 100. születésnapja alkalmából, és egy emléktárgyat adtak át az elnöknek, Kálomista Gábornak, aki megköszönte az üdvözlő szavakat.
Kálomista Gábor, a Magyar Sí Szövetség elnöke
Kálomista Gábor, a Magyar Sí Szövetség elnöke
A Magyar Sí Szövetség július 15-én ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Erre az alkalomra készül egy centenáriumi bélyeg is. A tervek szerint a Magyar Posta 120 ezer példányban bocsájtja ki, melyekhez valamennyi postahivatalban hozzájuthatnak az érdeklődők, gyűjtők.

Emellett javában folynak egy nagyszabású születésnapi rendezvény előkészületei is, melyről hamarosan részletesen is olvashatnak a Magyar Sí Szövetség honlapján.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 29 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.