Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Intenzív tanfolyamok a téli szünetben a 4seasons Síiskolában

2011.12.20. | Frissítve: 2011.12.22.
Intenzív tanfolyamok a téli szünetben a 4seasons Síiskolában A Pestlőrinci Síiskolában a Karácsony és Újév közötti időszakban intenzív sí és snowboardtanfolyamok indulnak. Legjobb alkalom ez arra, hogy a beiglievésben, TV nézésben megfáradt lurkókat kimozdítsuk a szabad levegőre és megtanuljanak sízni, snowboardozni.
Öt egymást követő nap, két órás foglalkozásokon elsajátíthatják e sportok alapelemeit, hogy a hóesést már felkészülten várhassák.

Természetesen nem csupán az iskolások, hanem óvodás és felnőtt korosztályok részvételére is számítanak, akár a téli szüneti intenzív, akár a januártól folytatódó heti egy- és kétalkalmas tanfolyamokra. A síiskola három felvonóval, a legkorszerűbb mesterséges burkolattal, esti kivilágítással várja a téli sportok szerelmeseit. Amennyiben az ígért havazás is megérkezik, a képen látható igazi havas körülmények között tanulhatnak a tanfolyam résztvevői. A sípályán jól felszerelt síkölcsönző is működik, így az sem akadály, ha valaki még nem rendelkezik felszereléssel. A sízést sokan veszélyes sportnak tartják, ezért félnek tőle. E tévhitnek az a rossz gyakorlat az oka, hogy sokszor egy jószándékú, ám szakmailag felkészületlen rokon, vagy barát az alkalmi síoktató és ennek bizony többnyire sérülés a vége. Mindez pedig megelőzhető lenne, hiszen van már itthon jól felkészült síoktató gárda, amely a síiskolákban biztonságosan és - ami legalább ilyen fontos - szakszerűen oktat. Aki próbált már rossz beidegződést kijavítani sízésében az tudja milyen fontos az első lépésektől a szakértő segítség.

Tanuljon tehát itthon, magyar oktatóktól. Ez pénztárcájára is jó hatással lesz.

Bővebb információkért látogasson el www.4seasonsiiskola.hu honlapra vagy érdeklődjön telefonon a 30/575-3262-es telefonszámon.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 97 vendég és 13 regisztrált felhasználó látogatja.