Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Beszámoló az Interski Kongresszusról

2011.10.03. 2011.10.04. | frissítve: 2011.10.04.

Beszámoló az Interski Kongresszusról A Síoktatók Magyarországi Szövetsége filmvetítéssel és élménybeszámolókkal tarkított beszámolót rendez az idén januárban, St. Antonban megrendezett Interski Kongresszusról. A helyszín a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar, az időpont pedig október 4., kedd 18.00 óra.
A helyszín a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF), pontos címe: Budapest, XII. kerület Alkotás u. 44., az időpont pedig 2011. október 4., kedd 18:00 óra.

Az est programjára nem csak az SMSZ tagjait várják, hanem minden síelés iránt érdeklődőt is. Az Interski Kongresszus az oktatói szakma csúcsrendezvénye, ahol a világ legjobb síoktatói cserélik ki tapasztalataikat. A meghívó szerint az ott összegyűjtött információkat, élményeiket osztják meg azok, akik részt vettek a kongresszuson.

A programban lesz filmvetítés a kongresszus legérdekesebb történéseiről, a kongresszusi csapat szakmai vezetője elemzi a magyar demócsapat bemutatóit és a résztvevők is néhány szóban elmondják legnagyobb élményeiket illetve azt, hogy szakmailag mit hasznosíthatnak a workshopokon tapasztaltakból.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.