Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Új sí- és snowboardiskola nyílik Budapesten

2009.11.19.
Új sí- és snowboardiskola nyílik Budapesten A Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület új sí- és snowboardiskolát nyit Budaörs hátárán. November 20-tól április közepéig minden nap lehetőség van edzésen részt venni. A sípályán Technika sícipők és Völkl sílécek széles választékát lehet használni.
A Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület 2009. januárban alakult. Az egyesület megalakításával a sí és snowboard sportágak népszerűsítését és minőségi oktatását tűzte ki célul. Elsősorban gyerek centrikus, családi sí táborok szervezésével (a For Two utazási iroda közreműködésével), valamint műanyag pályás oktatással foglalkoznak, mindezek mellett nyáron gyerektáborokat szerveznek.

Az egyesület műanyag sípályája nyitva tart november 20-tól minden nap. Hétköznap délelőttönként óvodás, iskolás gyerekek számára tartanak edzéseket, délutánonként és hétvégenként csoportos foglalkozásokra várják a tanulókat. Magánórára is van lehetőség, előzetes egyeztetés alapján bármilyen időpontban. Az edzésekre szükséges telefonon előre bejelentkezni.

"Elsődleges számunkra, hogy ne csak oktassunk, hanem megszerettessük ezt a gyönyörű sportágat, ennek érdekében játékos foglalkozásokat tartunk a gyerekeknek, próbálunk mindig jó légkört teremteni az oktatás során, tanítványaink nagy részével baráti kapcsolatot ápolunk. Családbarát hozzáállásunk mellett a fiatalos lendület, jókedv, türelem valamint a maximális szakmai felkészültség jellemző ránk. Mi mindannyian a sport szerelmesei vagyunk, testnevelő tanárok, edzők, oktatók és versenyzők." - nyilatkoztak az egyesület fiatal oktatói.

Vezető oktatók:
Huszka Kornél és Székely Zoltán

Cím:
  • XI. kerület Vöcsök utca végén (M1,M7 – Egér út találkozásánál)
    GPS: 47°27’34.77”É; 18°59’14.96”
    Info: Székely Zoltán 70/949-9565, E-mail: zoli@freerideclub.hu

    Beíratkozás: November 20-ig telefonon vagy e-mailben, November 20-tól hétköznaponként 17.00-19.00, hétvégenként 9.00-12.00 a helyszínen.

  • Tábor infó: Huszka Kornél 30/634-2423, E-mail: kori@freerideclub.hu

    Beiratkozás: Előzetes telefonos, vagy e-mailes egyeztetés alapján.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síiskolák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »