h i r d e t é s
h i r d e t é s

Freeride Club Sí és Snowboard Iskola

Freeride Club Sí és Snowboard Iskola
Profil:műanyagpálya / sífelvonó / snowtubing / kölcsönző / táborok
Oktat:alpesi sí / snowboard / sífutás / freeride
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó / versenyző
Nyelv:magyar / angol / német / francia / olasz
Cím:1112 Budapest, Vöcsök utca végén (M1,M7 - Egér út találkozásánál)
Telefon:+36 70 949 9565 ; +36 30 634 2423
Freeride Club Sí és Snowboard Iskola
A Freeride Club három szóban összefoglalva: kaland, élmény, közösség

Sí és snowboard iskola, síkölcsönző, síszerviz, sí szakbolt, utazási iroda: minden egy helyen a vendégeink igényeihez és kényelméhez alkalmazkodva. Minden vendégünkre kiemelt figyelmet fordítunk! Próbálj ki minket, és garantáltan jó élményekkel távozol!

A Freeride Club név mára már egyet jelent a színvonalas és minőségi sí- és snowboard oktatással, Budapest leghosszabb műanyag pályáján. Esti megvilágítással, sífelvonóval, mini pályával, hófánk (snowtubing) pályával és saját zárt parkolóval rendelkezünk. Minden évben szeptemberben nyitunk és egészen május végéig nyitva tartunk.

Elsődleges számunkra, hogy ne csak oktassunk, hanem megszerettessük ezt a gyönyörű sportágat, ennek érdekében játékos foglalkozásokat tartunk a gyerekeknek, próbálunk mindig jó légkört teremteni az oktatás során, tanítványaink nagy részével baráti kapcsolatot ápolunk. Családbarát hozzáállásunk mellett a fiatalos lendület, jókedv, türelem valamint a maximális szakmai felkészültség jellemző ránk. Mi mindannyian a sport szerelmesei vagyunk, testnevelő tanárok, edzők, oktatók és egykori versenyzők.

Az oktatás mellett törekszünk komplex szolgáltatást nyújtani, ennek érdekében a sípálya közelében, hütte hangulatú irodánkban várunk, ha szeretnél hozzánk beiratkozni vagy sítúráinkra jelentkezni. Az iroda mellett található szakboltunkban, a te igényeidhez alkalmazkodva, szakértő kollégáink segítenek a megfelelő sífelszerelés kiválasztásában.

Bővebb infó: http://www.freerideclub.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.