Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

A Mátrában szervez sítáborokat a Magyar Síakadémia

2021.11.18. sielok.hu

Külföldi utazás helyett hazai helyszínen szervez sítáborokat Klausmann Viktor és csapata. A Mátraszentistváni Sípark kiváló minőségű pályái és a Magyar Síakadémia tapasztalt oktatói garantálják, hogy a sízés öröme ezen a télen se maradjon ki az iskolák életéből. 2022 első két hónapjában a Mátrába várják a sítáborozni vágyókat.
A korábbi években több, mint 250 tanuló próbálhatta ki a síelést
A Magyar Síakadémia az idei téli szezonban is folytatja korábbi sikeres programját: 2022. január 3. és február 28. között 4, illetve 5 napos turnusokban várják az iskolásokat táboraikba. Az oktatásokra a Mátraszentistváni Síparkban kerül sor. A szervezők kedvezményes sícsomagokat (oktatás + síbérlet + felszerelés) állítottak össze, a kísérők részére kedvezményes bérletet, és 4 fő számára ingyenes oktatást és felszerelést biztosítanak.
Az élményt a nélkülözhetetlen tábori hangulat teszi teljessé, melyet a 4 ÉVSZAK Hegyihotel***Mátraháza szarvasokra néző szobái és a 4 ÉVSZAK High-tech Sportok Bázisa vidám, játékos programjai biztosítanak. Az esti fáklyás kincskereső túra és fejlámpás hótalpazás különösen izgalmas kalandnak ígérkezik, amit még sokáig emleget majd a csapat. A jókedvet még az eső sem ronthatja el, a 4 ÉVSZAK HSB több mint 300 programja közül erre az esetre is számtalan szórakoztató megoldás kínálkozik. További információ a Síakadémia holnapján 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.