Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Minden mátrai gyerek tanuljon meg síelni!

2018.02.12. | Szerző: sielok.hu
Ezzel a címmel indított akciót tavaly a Magyar Síakadémia, mellyel a térség iskoláinak nyújtanak segítséget sítáborok megszervezéséhez. A sikeres programnak köszönhetően ebben az esztendőben már hat iskola közel háromszáz tanulóját állították sílécre a festői szépségű kékestetői lesiklópályán.
A Síakadémia a kezdeményezés részeként 60 %-os kedvezményt ad a sífelszerelés kölcsönzési árából és a síoktatás díjából is, a Kékestető Sícentrum pedig féláron biztosítja a napijegyeket a gyöngyösi iskolák tanulói számára.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
További kedvezmény, hogy a síakadémia kékestetői oktatócentrumában februártól - a teljes szezonban - az oktatáson részt vevő, felszerelést kölcsönző vagy családjával érkező 14 év alatti gyermekek ingyen kapják a síeléshez a bukósisakot. Ezzel a sisak viselésének fontosságára, a biztonságos síelésre kívánják felhívni a figyelmet. A síakadémia a bukósisak használatát 2014 óta az úgynevezett sí-KRESZ részének tekinti.
A Magyar Síakadémia számára fontos, hogy szakmai tapasztalataikat a Mátra térségében élő gyermekek érdekében hasznosítsák.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó síiskolák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 81 vendég és 8 regisztrált felhasználó látogatja.