Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Minden mátrai gyerek tanuljon meg síelni!

2020.01.10. | Frissítve: 2020.01.13. | Szerző: sielok.hu
Ezzel a címmel indított akciót két évvel ezelőtt a Magyar Síakadémia Egyesület, mellyel a térség iskoláinak nyújtanak segítséget sítáborok és síoktatás megszervezéséhez. 2020. január 14-től február 29-ig folyamatosan tanítják síelni a környék iskolásait a Mátraszentistváni Síparkban.
A sikeres programnak köszönhetően már hat iskola 250 tanulóját állították sílécre. A Síakadémia a kezdeményezés részeként kedvezményes áron biztosít sífelszerelést a síoktatáson résztvevő diákoknak , a Mátraszentistváni Sípark pedig jelentős kedvezménnyel biztosítja a napijegyeket a gyöngyösi és mátraaljai iskolák tanulói számára.

Az oktatáson részt vevő, felszerelést kölcsönző vagy családjával érkező 14 év alatti gyermekek ingyen kapják a síeléshez a bukósisakot. Ezzel a sisak viselésének fontosságára, a biztonságos síelésre kívánják felhívni a figyelmet. A síakadémia a bukósisak használatát 2014 óta az úgynevezett sí-KRESZ részének tekinti.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Magyar Síakadémia számára fontos, hogy szakmai tapasztalataikat a Mátra térségében élő gyermekek érdekében hasznosítsák.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó oktatók:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »