Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megérkezett a Helly Hansen 2011-12 téli kollekciója

2011.11.10.

A Helly Hansent 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta is világelsőként szolgálja azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik miatt az elemekkel kell megküzdeniük.
Enigma Jacket
Enigma Jacket
h i r d e t é s
A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak és az amatőröknek amikor szembeszállnak a természet legzordabb elemeivel.

A világ első vízhatlan anyagát több mint 130 évvel ezelőtt a norvég márka készítette el. Mára pedig a világ 35 síterepének és túraszervezetének a hivatalos öltözete és több mint 44.322 ember egyenruhája a Helly Hansen. Az innovatív sportruházatok Téged is biztonságban és kényelemben tartanak, hogy bármilyen körülmények között a legjobb formádat hozhasd.
A 2011-es őszi-téli kollekció a márka legjavát nyújtja, a pazar férfi sídzsekitől a női expedíciós ruhákig. Az innováció minden egyes darabban megjelenik, ugyanakkor a skandináv stílus most még fontosabb szerepet kapott, mint eddig bármikor.

A magabiztosság kulcsa

A Helly Hansen továbbra is elkötelezetten dolgozik a világ legfejlettebb vízálló és technikai eszközeinek kialakításában. Ennek a munkának az eredménye a női és férfi változatban is kapható Enigma Jacket.

A kabátban egyedülálló módon nem csíkokban, hanem hatszögletű párnácskákban bélelték ki pehelytollal. Így kivételes meleget biztosít, ugyanakkor a párnák közti szellőző csatornák megfelelő szellőzést nyújtanak és elősegítik a felesleges hő és nedvesség távozását. Az Enigma Jacket tehát minden körülmények között kényelmes marad. A 20 000 mm-es vízálló és légáteresztő védelmű Helly Tech® Professional külső réteg pedig megóv a szél és a csapadék ellen. A sportos Treeline Pant sínadrággal párosítva olyan komplett öltözetet adnak, ami megbirkózik a pályákon a szikrázóan napos, enyhe időjárással és a vad hóviharokkal is.

Kényelem és innováció

A valódi kényelemhez azonban elengedhetetlen a réteges és jól szellőző öltözködés. Az alapréteg, a baselayer nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy szárazon és kényelemben tartsa viselőjét sportolás közben. Az első ilyen technikai aláöltözetet a Helly Hansen fejlesztette ki 1970-ben, ami azóta egy egész iparágat hívott életre. A Helly azonban most ismét maradandót alkotott, egy új típusú baselayert, a HH®Dry™ Revolutiont. Az új aláöltözet még puhább, kényelmesebb és hatékonyabb a bőr szárazon tartásában, akár hosszú időn át. Ellentétben a poliésztert alkalmazó termékekkel, a HH®Dry™ Revolution felső és nadrág nem szívja magába a felesleges nedvességet, hanem kitolja azt az anyag felszínére, ezáltal szárazabb érzetet ad viselőjének sportolás közben. A puha és rugalmas ruhadarabok ráadásul varrás nélkül lettek kialakítva, így még kényelmesebb viseletet biztosítanak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.