Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Helly Hansen rangos dizájn díjat kapott

2012.05.10.

A Helly Hansen rangos dizájn díjat kapott A Helly Hansen outdoor ruházati márka kabátja, az Odin FastPack Jacket megkapta a Norvég Formatervezési Tanács Dizájn Kiválósági díját - adta hírül a márkaképviselet hazai képviselője.
h i r d e t é s
Az Helly Hansen outdoor ruházati márka kabátja az Odin FastPack egy könnyűsúlyú, vízálló kabát, melyet gyors fel és levételhez terveztek, hogy olyan túrákon nyújtson segítséget, ahol nagyon hirtelen változnak az időjárási körülmények. Ezt a különlegesen könnyű, 242 gramm súlyú kabátot választotta ki a Norvég Formatervezési Tanács a Dizájn Kiválósági díjra.
"A skandináv dizájn minden Helly Hansen felszerelés központi eleme, a céltudatos tervezés, védelem és stílus kombinációja. Örömmel és izgatottsággal tölt el minket, hogy erőfeszítéseinknek köszönhetően megkaptuk Norvégia legrangosabb dizájn díját. Ez egy újabb jel, hogy jó úton haladunk afelé, hogy mint a fogyasztói igények kielégítése felé elkötelezett márka, nagyszerű termékeket gyártsunk" – mondta Øyvind Vedvik, a Helly Hansen Outdoor szegmens menedzsere.

Skandináv dizájn
A Helly Hansen központja a norvégiai Oslóban van, de az utóbbi években globális outdoor márkává nőtte ki magát, több mint 40 országon, többek közt az Egyesült Államokon, Kanadán, Japánon és Kínán átívelő értékesítési hálózattal. A cég a skandináv dizájnra továbbra is irányelvként tekint bármivel kapcsolatban, amit készít, és követi a vállalatot körülvevő mantrát, miszerint "nem hajlandó kompromisszumot kötni a stílus és a teljesítmény között".

"A skandináv természetünkből fakad, hogy a dolgokat egyszerűnek és kényelmesnek szeretjük, és hogy fontos nekünk, hogy egy termék legalább olyan jól is működjön, mint ahogy kinéz. Ez olyasvalami, amit célunk megvalósítani mindenben, amit csinálunk" – tette hozzá Øyvind Vedvik.
Korszerű outdoor
A FastPack Jacket az Odin kollekció, a Helly Hansen legkorszerűbb outdoor szériájának a része. A Odin-t 2008-ban indították, és még ugyanabban az évben megkapta a Red Dot Design Award-ot a kiemelkedő színvonalú formatervezésért. A széria azóta bővült, és számos díjat kapott vezető magazinoktól és outdoor rajongók fórumaitól világszerte. Legutóbb a FastPack Jacket szerepelt a Backpackers 2012 felszerelés útmutatóban, korábban pedig az Odin Mountain Jacket az év felszerelése díjat kapta meg az Outside magazintól, Amerika vezető outdoor kiadványától.
Az Odin kollekciót úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legnagyobb védelmet és teljesítményt nyújtsa extrém környezetben is. A termékeket hivatásos hegyi és sarki vezetők, free riderek és komoly outdoor rajongók használják nap mint nap.
"Az Odin széria kiváló példája annak, hogy a Helly Hansen folyamatos innovációra törekszik. Minden koncepció és termék számtalan tesztsorozaton esik át, az anyagok és funkcionalitás vizsgálatától a dizájnig. Sok teszt a szakmai partnereink közreműködésével, a világ legmostohább körülményei között, hegytetőkön, óceánokon és hasonló helyeken történik. Az ő visszajelzéseiket beépítjük az innovációs folyamatba, így biztosítjuk, hogy az elkészülő termékek a lehető legjobb minőségellenőrzésen essenek át." - emelte ki Vedvik.

Az Odin FastPack Jacket 242 grammot nyom, és egyedi tervezésű Helly Tech Professional vízálló és lélegző anyagból készült. Kék és szürke színekben kapható, kiskereskedelmi ára 69.900 Ft.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.