Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pehelykönnyű melegség minden évszakban

2018.11.15. 2023.12.20. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2023.12.20.

Melegedjünk fel anélkül, hogy súly nehezedne ránk - ez a Helly Hansen és a PrimaLoft® közös, négy éven át tartó kutatás-fejlesztésének fő irányvonala. Az eredmény pedig nem más, mint egy könnyebb, vékonyabb, mégis melegebb bélés, amelyet 75%-ban Lifa® szálak és 25%-ban szintetikus anyagok alkotnak.
A Lifaloft™ technológia kétségkívül egyedülálló a piacon, a kollekció darabjait többek között a svéd síválogatott is örömmel viselte a 2019-es világbajnokságra történő felkészülés során.

A rangos Red Dot díjat elnyert, női és férfi változatban egyaránt elérhető Lifaloft Hybrid Insulator kabát fejlesztésében a svéd síválogatott is aktívan részt vett. A cél egy olyan ruhadarab volt, amely nem csupán az edzési ütemtervükkel kompatibilis, de utazás közben is kimondottan praktikus. Egy kabát, amely könnyű, meleg és stílusos, miközben kisebb tömegű, ezáltal a világ különböző pontjaira is könnyen magukkal vihetik.
Lifaloft Insulator technológiával ellátott Aphelia női és Aplha férfi síkabát
Lifaloft Insulator technológiával ellátott Aphelia női és Aplha férfi síkabát
Ennek a kívánságnak eleget téve, a Helly Hansen és a PrimaLoft® együttműködéséből megszületett az úttörő bélés, amely a sztenderdhez képest 20%-kal könnyebb, de mégis melegebb. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az 1970-es években szabadalmazott Lifa® rostszálak szerkezete kisebb súlyú és vékonyabb, mint az egyéb poliészter alternatíváké. Továbbá ahelyett, hogy magukba szívnák a nedvességet, hatékonyan elvezetik azt bőrünktől, így bármilyen körülmények között ideális választásnak bizonyulnak. A megnövelt számú mikroszkopikus légzsebek magukba zárják és megőrzik a hőt, ezáltal melegebben tartják viselőjüket. Továbbá a szabványos poliészter alternatívákhoz képest kisebb tömeg és kevésbé testes szerkezet jellemzi, a légáteresztő tulajdonságának köszönhetően pedig aktív tevékenységek végzéséhez is kimondottan alkalmas. Ezt igazolja, hogy a norvég síválogatott is ezzel a technológiával ellátott ruhát hord a 2023-as világkupán.
A technológiáról és a kollekció darabjairól a https://www.hellyhansen.com/lifaloft/ weboldalon tájékozódhatunk.
A Helly Hansenről
A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével.
A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, majd az 1960-as években bemutatta az első Propile™ fleece középső réteget. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő.
A Helly Hansen vezető a technikai vitorlásruhák és síöltözetek forgalmazásában, éppúgy, mint a prémium munkaruházat terén. A márka síöltözeteit a világ kétszáznál is több síterepén dolgozó több mint 55 000 hivatásos szakember viseli, illetve válogatott versenyzők, olimpikonok, hegymászók és kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.