Menü ≡

Pehelykönnyű melegség minden évszakban

2018.11.15. | Szerző: (x)
Melegedjünk fel anélkül, hogy súly nehezedne ránk - ez a Helly Hansen és a PrimaLoft® közös, négy éven át tartó kutatás-fejlesztésének fő irányvonala. Az eredmény pedig nem más, mint egy könnyebb, vékonyabb, mégis melegebb bélés, amelyet 75%-ban Lifa® szálak és 25%-ban szintetikus anyagok alkotnak.
h i r d e t é s
A Lifaloft™ technológia kétségkívül egyedülálló a piacon, a kollekció darabjait többek között a svéd síválogatott is örömmel viseli a 2019-es világbajnokságra történő felkészülés során.

A rangos Red Dot díjat elnyert, női és férfi változatban egyaránt elérhető Lifaloft Hybrid Insulator kabát fejlesztésében a svéd síválogatott is aktívan részt vett. A cél egy olyan ruhadarab volt, amely nem csupán az edzési ütemtervükkel kompatibilis, de utazás közben is kimondottan praktikus. Egy kabát, amely könnyű, meleg és stílusos, miközben kisebb tömegű, ezáltal a világ különböző pontjaira is könnyen magukkal vihetik.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ennek a kívánságnak eleget téve, a Helly Hansen és a PrimaLoft® együttműködéséből megszületett az úttörő bélés, amely a sztenderdhez képest 20%-kal könnyebb, de mégis melegebb. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az 1970-es években szabadalmazott Lifa® rostszálak szerkezete kisebb súlyú és vékonyabb, mint az egyéb poliészter alternatíváké. Továbbá ahelyett, hogy magukba szívnák a nedvességet, hatékonyan elvezetik azt bőrünktől, így bármilyen körülmények között ideális választásnak bizonyulnak. A megnövelt számú mikroszkopikus légzsebek magukba zárják és megőrzik a hőt, ezáltal melegebben tartják viselőjüket. Továbbá a szabványos poliészter alternatívákhoz képest kisebb tömeg és kevésbé testes szerkezet jellemzi, a légáteresztő tulajdonságának köszönhetően pedig aktív tevékenységek végzéséhez is kimondottan alkalmas. Ezt igazolja, hogy a svéd síválogatott is Lifaloft™ kabátot viselj majd a 2019-es világbajnokságon.
A technológiáról és a kollekció darabjairól a https://www.hellyhansen.com/lifaloft/ weboldalon tájékozódhatunk.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »