Menü ≡

Az olimpikon síversenyzők kedvencei a Helly Hansen aláöltözők

2018.12.01. | Szerző: (x)
Ahogy beköszönt a tél, egyre többet hallhatunk a réteges öltözködés fontosságáról, hiszen elengedhetetlen, hogy az év leghidegebb hónapjaiban is melegen, szárazon és kényelmesen érezzük magunkat, akár a városban közlekedünk, akár éppen a következő síutunkra készülünk.
h i r d e t é s
Az alsó rétegnek létfontosságú szerepe van a nedvesség minimalizálásában kültéri sporttevékenységek végzése közben, ezt felismerve Helly Hansen úttörőként fejlesztette ki a Lifa® Stay Dry technológiával ellátott aláöltözőket, amelyek felülmúlhatatlanok olyan szempontból, hogy nem csupán melegen tartanak, hanem egyúttal a nedvességet is elvezetik testünkről és testhőmérsékletünket szabályozzák. A terméket több mint ötvenszer módosították és tökéletesítették az évek során, mai formájukban a Helly Hansen Lifa® aláöltözők ultra-vékony, puha és rugalmas ruhadarabok, amelyek a meleg és a megfelelő szigetelés mellett egyúttal a mozgás szabadságát is garantálják.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A norvég márka aláöltözőiben a világ különböző tájain élő hegyi szakemberek - a síközpontokban dolgozó emberektől kezdve a kutató-mentő csapatokig - bíznak, de a kanadai, finn és svéd alpesi síválogatott tagjai is ezekre a ruhadarabokra esküsznek. Ahogy az idei olimpiai aranyérmes André Myhrer állítja: „A Lifa® aláöltözőket napi szinten viselem a hegyen. Nagyszerűen beváltak, egyaránt melegen és szárazon tartanak.”

A Helly Hansen aláöltözők öt különböző típusba – Lifa®, Lifa® Active, Lifa® Merino, HH Merino Light and HH Merino Mid – oszthatók. A széles termékkínálatból kedvünkre válogathatunk, ugyanis az olyan alacsony intenzitású tevékenységektől kezdve, mint a kora reggeli munkába ingázás, egészen az aktív, síeléssel töltött napokig megtaláljuk a leginkább megfelelő változatot.
„A megfelelő aláöltöző kiválasztása kétségkívül a legfontosabb lépése annak, hogy egy sikeres és örömteli napot tölthessünk el a szabadban” - állítja a kétszeres olimpiai bajnok és Helly Hansen nagykövet, Kaylin Richardson, akinek a Lifa® Merino aláöltözők a kedvencei funkcionalitásuk és sokoldalúságuk miatt.

A bőrünkkel közvetlenül érintkező Lifa® szálak és a 100% merinói gyapjú külső réteg ötvözetéből született Lifa® Merino aláöltözők, mint például a női W HH Lifa Merino Graphic ½ Zip vagy a férfi HH Lifa Merino ½ Zip, technológiai szempontból egyaránt egyedülálló darabok, miközben igazán kényelmesek és puhák, így viselőjük a havas lejtőkön száguldva is garantáltan jól érzi majd magát a bőrében.

A technológiáról és a kollekció darabjairól a https://www.hellyhansen.com/lifa/ weboldalon tájékozódhatunk.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »