Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot

2022.02.09. sielok.hu

Jelenleg az egész világ figyelme Pekingre és az ott megrendezett téli olimpiára szegeződik, ahol a magyar csapat 14 fővel képviselteti magát. Egy sportoló életében ez egy hihetetlen lehetőség, illetve a lehető legnagyobb kihívás is egyben, hiszen a legtöbben egész életükben erre készülnek, hogy megmutathassák a világnak, mire képesek és a saját sportágukon belül a legjobbakkal mérettessék össze erejüket. A sportolói sikerek mögött ugyanakkor nem csupán egyéni teljesítmény, kitartás és rengeteg edzés, hanem összetartó csapatmunka és a csapatba, illetve a felszerelésükbe vetett bizalom is rejlik.
Helly Hansen téli felsőruházat
Helly Hansen téli felsőruházat
A sportolók számára az egyik legfontosabb, hogy megbízhassanak felszerelésükben a legszélsőségesebb helyzetekben is. Nem kivétel ez alól a pekingi téli olimpia sem, ahová a magyar olimpikonok 41 tételből álló alapfelszereléssel utaztak, bőröndjeikben többek között 11 Helly Hansen ruhadarabbal. A ruházat kiválasztásánál fontos szempont, hogy illeszkedjen az adott ország, jelen esetben Kína időjárásához és éghajlatához, illetve hogy a versenyzők megjelenése egységes és beazonosítható legyen az olimpia minden szakaszában.

A magyar csapat tagjainak felszerelésébe olyan Helly Hansen ruhadarabok, kiegészítők kerültek, amelyek bármilyen körülmények között megállják helyüket. Ez tökéletesen igaz a női és férfi változatban egyaránt elérhető Helly Hansen aláöltöző szettekre. A sportolók az időjárás és az adott tevékenység intenzitásának függvényében választhatnak Lifa Merino Lightweight és Midweight Crew és Pant darabok közül, amelyek bármilyen téli szabadidős tevékenység végzéséhez alkalmasak, illetve a viszketésmentes merinói gyapjúnak, a szegélyeknél található flatlock varratnak és a jacquard nyomási technikának köszönhetően kényelmesek és puhák.

A Daybreaker Fleece Jacket és Pant olyan univerzális darabok, amelyeket bármikor magukra kaphatnak a sportolók, 100% újrahasznosított anyagból készülnek, komfortosak és melegen tartják viselőjüket. Ugyanúgy, mint a Alpine Sock zokni, amit úgy terveztek, hogy fokozott alátámasztást biztosítson. A poggyászuk legsokoldalúbb darabjai a LIFALOFT™ Hybrid Insulator darabok, amelyek egyedi szerkezetüknek köszönhetően változatos időjárási körülmények között középrétegként viselve, de egyedül is megállják a helyüket. Ujjai és oldalsó részei slick face polár anyagból készültek, amelyek könnyed mozgást tesznek lehetővé.

Kabátok terén sincs hiány, 3 darab közül választhatják ki az olimpikonok a leginkább megfelelőt. A Paramount Softshell Jacket és a Mono Material Insulator kabátok mind a női és férfi csomagba is bekerültek. Előbbi egy igazán multifunkcionális darab, amely PFC-mentes vízálló bevonatú külsővel és polár béléssel rendelkezik, míg utóbbi talán a felszerelésük legkörnyezetbarátabb darabja. A Mono Material technológiát magába foglaló kabátok ugyanis 100%-ban újrahasznosíthatóak, egyféle anyagösszetételűek, ráadásul kizárólag poliészterből készülnek, kevert szálak nélkül, így biztosítva a könnyebb, szövetből szövetet eredményező újrahasznosítást. A női W Tundra Down Coat egy divatos darab, a leghidegebb napok legjobb barátja, melegen tartja viselőjét, de nem nehezíti el, míg a férfi Active Long Winter Parka az aktív programokhoz illeszkedve veszi fel a harcot a kiszámíthatatlan körülményekkel.

„Büszkék vagyunk rá, hogy professzionális öltözékeinket választották a magyar sportolók és remélhetőleg hozzájárulhatunk sikereikhez. Mi a Helly Hansennél hiszünk a csapatmunka erejében és abban, hogy a bizalomnak nincs is annál erősebb sajátossága, mint amikor tudjuk, valami nagyobbnak lehetünk részesei, közös szenvedélyek vagy célok folytán kapcsolódunk egy csapattal, egy közösséggel. Ahhoz, hogy a versenypályán komfortosan mozogjunk, meg kell bíznunk a ruházatunkban, magunkban és a körülöttünk lévőkben, hogy azt érezzük, biztonságban és kapcsolatban vagyunk egymással” nyilatkozta Rajna Gabriella, a Helly Hansen Magyarország ügyvezető igazgatója. „Sok sikert és kiváló eredményeket kívánunk az egész magyar csapatnak” – tette hozzá.
A Helly Hansenről
A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével.
A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, amelyet az 1960-as években az első Propile™ fleece középső réteg követett. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő.
A Helly Hansen vezető a technikai vitorlásruhák és síöltözetek forgalmazásában, éppúgy, mint a prémium munkaruházat terén. A márka síöltözeteit a világ kétszáznál is több síterepén dolgozó több mint 55 000 hivatásos szakember viseli, illetve válogatott versenyzők, olimpikonok, hegymászók és kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók. Ha többet szeretne megtudni a Helly Hansen legújabb kollekcióiról, látogasson el a www.hellyhansen.com oldalra.
(x)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.