Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Fricz Botond rangos városi elismerést kapott

2016.01.28. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
Fricz Botond rangos városi elismerést kapott Kecskemét városa minden évben díjazza a város színeiben kiemelkedő eredményt elért sportolókat. A 15 éves kecskeméti snowboardost szülővárosa tüntette ki a tavalyi évben elért eredményei alapján.
Az ünnepélyes díjátadót a szecessziós kecskeméti városháza gyönyörű dísztermében tartották. 2015-ös eredményei alapján a snowboardos Fricz Botond is a kitüntetettek között volt. A díj indoklásánál kiemelték Botond QParks Tour bajnoki címét, a 2015. évi World Rookie Finals versenyen elért 8. helyezését, valamint a Magyar Snowboard Szövetségtől freestyle kategóriában kapott „Év Snowboardosa” címet.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Fricz Botond szeptember óta a schladmingi Ski-Handelsschule snowboard tagozatára jár, ahol korábban sikeres elődei, Gyarmati Panka és Szigeti Viktor is tanult. Ez lehetőséget kínál számára, hogy kellő időt tudjon fordítani a snowboardozásra.

Legközelebbi versenye a Magyar Diák Snowboard Bajnokság lesz, melyet január 29-én a Mátraszentistváni Síparkban rendeznek. Boti mellett két testvére és unokatestvérei is rajthoz állnak.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 224 vendég és 11 regisztrált felhasználó látogatja.