Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyarmati Panka tovább menetel Szocsiért

Amerikában folytatta olimpiai kvalifikációját a magyar snowboardos

2014.01.02.

Gyarmati Panka tovább menetel Szocsiért Hazánk legeredményesebb snowboardosa, Gyarmati Panka is rajthoz állt a hétvégi olimpiai kvalifikációs világkupán az amerikai Copper Mountain-en. A sportoló a rossz versenyzési körülmények miatt taktikai váltásra kényszerült, ennek ellenére a huszadik helyen zárt, s előrébb lépve a világranglistán tovább küzd Szocsiért.
A világranglista 28. helyén várja Gyarmati Panka a következő olimpiai kvalifikációs versenyt a hétvégi világkupa után. Az OTP Junior fiatal tehetsége a szakadó hó miatt megváltozó versenykörülmények ellenére sikerrel teljesítette körét, és ötvenkét induló közül a huszadik lett.
A sportág pontozási rendszeréből fakadóan az utolsó pillanatig nyitott, ki indulhat Szocsiban. A legsikeresebb magyar hódeszkás előtt hat amerikai áll a ranglistán, s mivel egy nemzetet négyen képviselhetnek, Panka jelenleg két helyre van az indulástól az olimpiai kvóta alapján. A végleges indulási sorrend azonban január 19-én, a kanadai stonehami kvalifikációs világkupán dől el.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.