Menü ≡

Gyarmati Panka tovább menetel Szocsiért

Amerikában folytatta olimpiai kvalifikációját a magyar snowboardos

2014.01.02.
Gyarmati Panka tovább menetel Szocsiért Hazánk legeredményesebb snowboardosa, Gyarmati Panka is rajthoz állt a hétvégi olimpiai kvalifikációs világkupán az amerikai Copper Mountain-en. A sportoló a rossz versenyzési körülmények miatt taktikai váltásra kényszerült, ennek ellenére a huszadik helyen zárt, s előrébb lépve a világranglistán tovább küzd Szocsiért.
h i r d e t é s
A világranglista 28. helyén várja Gyarmati Panka a következő olimpiai kvalifikációs versenyt a hétvégi világkupa után. Az OTP Junior fiatal tehetsége a szakadó hó miatt megváltozó versenykörülmények ellenére sikerrel teljesítette körét, és ötvenkét induló közül a huszadik lett.
A sportág pontozási rendszeréből fakadóan az utolsó pillanatig nyitott, ki indulhat Szocsiban. A legsikeresebb magyar hódeszkás előtt hat amerikai áll a ranglistán, s mivel egy nemzetet négyen képviselhetnek, Panka jelenleg két helyre van az indulástól az olimpiai kvóta alapján. A végleges indulási sorrend azonban január 19-én, a kanadai stonehami kvalifikációs világkupán dől el.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »