Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Elmaradnak a magyarországi snowboard kupafutamok

2014.02.20. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
Elmaradnak a magyarországi snowboard kupafutamok A szokatlanul enyhe téli időjárás miatt a 2014/2015-ös idényre halasztotta valamennyi magyar szervezésű kupafutamát a Magyar Snowboard Szövetség. A tartós hóhiány nem kedvezett a sportágnak az idei szezonban.
A Magyar Snowboard Szövetség 1989-es alapítása óta még soha nem volt példa arra, hogy egyetlen magyar kupafutamot sem tudott megszervezni. A szervezők az extrém meleg január és február, illetve a teljes hóhiány miatt döntöttek úgy, hogy törlik a hétvégére tervezett eplényi kupafutamot idei versenynaptárukból, sőt a márciusi Make Some Noise snowboard hétvége alatt tervezett második magyar kupafutamot valamint Diákolimpiát is jövőre halasztják.
Egyik magyar síterepen sem sikerült a leghidegebb hónapokban sem eleget hóágyúzni, így nem tudtak elegendő mennyiségű havat felhalmozni a snowboard parkokban, hogy megfelelő minőségű pályát alakítsanak ki. A Szövetség és a szervezők pedig ragaszkodnak a rendezvények megszokott magas színvonalához, ezért hosszas egyeztetések után az a döntés született, hogy a versenyeket áttolják a 2014/2015-ös szezonra.

Noha több környező ország sí- és snowboard pályáját is be kellett zárni a kedvezőtlenül enyhe időjárás miatt, a Fundango Snowboard Országos Magyar Bajnokságot megrendezik Murauban, 2014. március 13-16. között.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szervezetek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 238 vendég és 26 regisztrált felhasználó látogatja.