Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svájci rider nyerte a Fridge snowboard döntőjét

2011.11.12.

A Fridge fesztivál második napján már hajnali négykor kígyózó sorok álltak a Városligeti Műjégpályán, a Class FM Morning show-jának kitelepülése miatt. A délutáni snowboard versenyre újra gyülekezett a tömeg, az esti döntőre pedig ismételten megtelt a rendezvényhelyszín.
A versenyzők előtt Steve Aoki, amerikai sztár DJ tesztelte a pályát. Steve nem egy ijedős fickó, és ezt a Fridge Fesztiválon is bebizonyította. A hajnalig tartó buli után gumicsónakba pattant, és azzal csúszott le a hatalmas rámpáról. A biztonságáról egy csapat rider gondoskodott, akik matracok segítségével fékezték le a korlát előtt.

A meglepetésekkel teli napon a Morning Show is kitelepült a Fridge fesztiválra, és megváltoztatta egy hallgató életét. A szerencsés többek között a Freestylers koncertjén ünnepelhetett. A brit banda tökéletesen bemelegítette a közönséget az esti döntőre. Az Infected Mushroom-on már több ezren tomboltak egyszerre, így a tél fesztiválja pénteken szintén teltházat produkált. A Fridge második napja a snowboardosokról szólt, akik között két hazai rider is rajthoz állt a középdöntőben, és bemutatta legjobb trükkjeit. A döntőbe jutott nyolc versenyző között sajnos nem szerepelt magyar versenyző, azonban a legjobb magyar, Szigeti Viktor, valamint Liptay Dávid ugrását ovációval fogadta a közönség. A győztes kupa és az 5000 euró pénzdíj nyertese Pat Burgener lett, aki megvédte tavalyi címét. A második helyen Ulrik Badertscher végzett, a "bronzérmet" pedig Kevin Backström vehette át.
A 2011. évi Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál snowboard versenyének győztesei: 1. Pat Burgener, 2. Ulrik Badertscher, 3. Kevin Backström
A 2011. évi Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál snowboard versenyének győztesei: 1. Pat Burgener, 2. Ulrik Badertscher, 3. Kevin Backström
Szombaton a világ legjobb freeski versenyzői veszik birtokba a 34 méter magas rámpát, köztük két magyar esélyes, Trso Lukács Lego és Csanaki Péter. A döntő utáni buliról pedig a Pendulum gondoskodik, a Party Arénában pedig Nick Warren és John Dahlback teszik emlékezetessé az estét. A snowboard döntő eredménye:

1. Pat Burgener (SUI) 186.5, switch backside 1080, cab 900 mutegrab
2. Ulrik Badertscher (NOR) 180, cab doublecork 900 backside 1080
3. Kevin Backström (SWE) 166.75, cab 900, frontside 1080
4. Matevz Peter (SLO) 157
5. Staale Sandbech (NOR) 141
6. Michael Macho (AUT) 120.5
7. Jan Necas (CZ) 96.75
8. Zebbe Landmark (NOR) 58
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.