Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Újabb snowboard magyar bajnokokat avattak Murauban

2014.03.19. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
Újabb snowboard magyar bajnokokat avattak Murauban Kitűnő időjárási - és pályaviszonyok mellett rendezték meg Murauban a szezonzáró, immár 22. Fundango Snowboard Magyar Bajnokságot, ahol freestyle szakágban, slope style és big air versenyszámokban egyaránt Magyarország két legeredményesebb snowboardosa, Gyarmati Anna és Szigeti Viktor győzött.
A számos kiegészítő programmal tarkított hétvégén több száz néző volt jelen a szezonzáró snowboardversenyen. Alpin versenyszámokban: paralell műlesiklásban és paralell óriásműlesiklásban Viszlay Vanda és a törött kézzel versenyző Pátkay Marcell lett a legjobb, míg a Cross Magyar Bajnokságban a felnőtt férfi kategóriát az alpesi számokban csak második helyig jutó Sümegi Péter, a nőit pedig Viszlay Vanda nyerte.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az utánpótlás szintén jól szerepelt crossban: U18-ban Csillag Dávid és Földvári-Nagy Csenge, míg U14-ben Fritz Botond nyert. A vasárnapi esemény azért is volt érdekes, mert a nagy szél miatt csak a versenyre használt négyüléses felvonó közlekedett a teljes pályarendszeren, így valamennyi jelenlevő bekapcsolódhatott a látványos versenybe.
A snowboard szabad stílusú kategóriáiban, slope stlye-ban és big air-ben egyaránt Gyarmati Panka és Szigeti Viktor lett a magyar bajnok.
Az olimpián is látott slope style verseny azon a világkupa pályán zajlott, ahol 1 héttel korábban Gyarmati Anna negyedik helyen végzett.

Freeski-ben ismét Trso Lukats duplázhatott a tavalyi 2 aranyérme után.

A helyszín különlegessége, hogy a bajnokságnak 22 éve otthont adó stájer terepen jövő januárban freestyle viágbajnokságot rendeznek, ahol először versenyezhet együtt a snowboard és sí- szakág.

Gratulálunk a győzteseknek!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 222 vendég és 16 regisztrált felhasználó látogatja.