Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli élmények a Magas-Tátrában

2019.01.08. 2019.01.23. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2019.01.23.

Elképesztő látkép, kiváló szolgáltatások és felejthetetlen síelés a 2000 méter magas hegyekben. Jégből készült szobor, isteni ételek, első osztályú szállás és programok. Csak néhány a Magas-Tátra kínálatából.
Gyerekkoromban sokat szánkóztunk és sétáltunk itt. Rengeteg jót hallottam a Magas-Tátráról, ezért úgy döntöttem, hogy a családommal visszatérek ide. Örömmel jelenthetem, hogy pozitív csalódás volt.
Új külső
Rögtön észrevettem, hogy minden szebb lett. Az 1904 óta működő Grandhotel minden igényt kielégít, ahol a történelem és a modern stílus tökéletesen passzol egymáshoz. A bárban forró csokizás közben a másnapi helyszínen tanakodtunk, aminek a kiválasztása nem volt könnyű.
A Gopass-szal minden könnyebb
Sokáig tartó várakozás a síbérletekre? Ez a régmúlt. Helyette a gopass.sk weboldalon mindent el tudunk intézni, ráadásul sokkal olcsóbban juthatunk szálláshoz és bérlethez egyaránt. Az egynapos jegy mindössze 18 euró volt így, ami remek ár a csúcsminőségű szolgáltatásokhoz képest. Továbbá, a Gopass kártya sok fontos adatot rögzít a tulajdonosa síelésével és vásárlásaival kapcsolatban, amik alapján pontokat kapunk és a következő alkalomkor kedvezményekre használhatjuk.
A "Gerinctől" a Lomnici-csúcsig
Leparkoltunk a Tátralomnic alatt, ahol szemügyre vehettük a libegőket, az sípályákat és a kabinos felvonókat. Máris tudtam, hogy első osztályú helyen vagyunk. Elhatároztuk, hogy minden lehetőséget kihasználunk, fel is mentünk Lomnici-gerincre, ahonnan a panoráma gyönyörű volt. Síelés közben is tartott a révület, miközben csúsztunk lefelé a 6,5 km-es pályán. Ha elfáradunk, útközben több hüttében és étteremben is megállhatunk pihenni. A Lomnici-nyereg igazi gyöngyszem a síelők és snowboardosok számára. Ugyanez vonatkozik Csorba-tóra is, ahol a Szoliszkó hegyről egészen a FIS hotelig le lehet csúszni, a Furkota pályán pedig hihetetlen sebességgel veheti be a kanyarokat. Hatalmas élmény! Mindig is erről szólt a Tátra. Hegyek tele felejthetetlen emlékekkel.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.