Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Európa TOP10 családbarát síterepe

2013.03.04. 2013.10.07. Biró Ágnes | frissítve: 2013.10.07.

Kedvezményes gyerek síbérlet árak, különleges gyermekfelügyelő szolgáltatások, kalandparkok, gyerekbarát liftek, síovik, síiskolák és játszóterek a pályán: így kezdődik egy családbarát síterep jellemzése. A Skiresort.de portál elkészítette saját listáját a világ 10 legjobbjáról!
A Skiresort.de tesztelőcsapatának immáron több mint 15 évnyi munkája fekszik a síterepek feltérképezésében és értékelésében. A honlapon található toplistában világszerte közel 70 síterep ért el 5-ből 5 csillagos értékelést családbarát szempontból. Most az oldal 2 szerkesztője, Oliver Kern és Peter Krafft, akik egyben természetesen büszke apukák is, összeállították a saját 10-es listájukat is.
Riederalp - az Aletsch Arena egyik autómentes üdülőhelye közel 2000 méteres magasságban
Riederalp - az Aletsch Arena egyik autómentes üdülőhelye közel 2000 méteres magasságban
Igen kedvelt hely a családosok körében az Aletsch Arena a svájci Wallisban. Nem véletlenül kapta a síterep a svájci Turizmus Szövetségtől a "Familien Wilkommen" mottót: síiskolák gyerekklubokkal, egy gyerekbiztos ülőlift és autómentes üdülőfalu az egész síterep. A bajor Arber síterep a kedvező ár-érték arányának köszönhetően vonz különösen sok családos síelőt. Itt a nagy "ArBär" macis gyermekország, egyedülálló gyerek funpark, valamint egy 1,2 km hosszú szánkópálya várja a kicsiket. A Kelet-Tirolban, a Großglockner lábánál található Kals-Matrei terepen egészen 6 éves korig ingyenes a gyerekek bérlete, kedvezmények pedig egészen 18 éves korig vannak! A vidám órákhoz itt több gyerekpálya is hozzájárul, iglukkal, körhintákkal, gyerek versenypályákkal. Kitzbühel manapság ugyan igen felkapott síterepnek számít, a pénztárcánk mégis jól jár ha ezt választjuk: kereken egy tucat tanulólift használható ingyenesen! Emellett pedig mindenképpen meg kell említeni Kitzbühel nagyszerű gyermekvilágát, a "Schneewunderländer"-t, azaz a havas csodaországot. A salzburgi Loferer Alm különösen családbarát bérletárakat kínál. A Family Express és a Schwarzeck ülőliftek igen kényelmesen használhatóak, de számos húzólift is rendelkezésre áll a kezdők örömére. A síterepen 2 gyermekország is található, ahol a jókedv garantált!
Junior Ski Zirkus - Mitterdorf
Junior Ski Zirkus - Mitterdorf
Csakúgy, mint a bajor kolléga, Arber, a Mitterdorfi sícentrum is kedvező síjegy árakkal várja a családokat. A junior-sícirkuszban elsőosztályú körülmények között tanulhatnak a lurkók. Hatalmas előnye továbbá a helynek, hogy a kifejezetten tanulópályákon kívül a "rendes" pályák is ajánlottak családok számára. A kelet-svájci Pizolban a 2 gyermekvilág áll rendelkezésre síiskolával, valamint egy kuriózumnak számító 7 km hosszú szánkópálya!
Gyermekvilág Serfausban: színes sokféleség
Gyermekvilág Serfausban: színes sokféleség
A tiroli Serfaus-Fiss-Ladis terepet aligha lehet felülmúlni ami a fantáziadús gyerekajánlatokat illeti: hatalmas, 45.000 négyzetméteres gyerekország, a Kinderschneealm változatosságban verhetetlen: indiánvilág, mormotaút, mackópálya, dinóerdő és iglufalu várja a gyerekeket!

A SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental amellett hogy Ausztria legtöbb pályakilométerével büszkélkedhet, egy maréknyi gyerekország is található itt, síszellemvasúttal, körhintával és kalandparkkal. Scheffauban pedig egy extra biztonságos 8 személyes ülőlifttel juthatnak fel a csemeték is a hegyre. Végül pedig kiemelendő még a Zillertal Arena, ahol garantáltan szórakozva tanulhatnak a gyerekek, például az Arena-FUNten-Land varázsszőnyegein, vagy valamelyik másik gyermekbirodalomban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.