Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Extrém száguldás Annabergen - Ősszel nyit a megazipline!

2019.08.01. | Szerző: sielok.hu
A repülés élményébe hamarosan Annabergen is belekóstolhatunk! Szeretnél 100-zal végigrepeszteni mindössze 89 másodperc alatt az 1,3 km hosszú zipline pályán, gyönyörű alpesi környezetben, a völgyön keresztül? Már készülőben az élmény, idén ősszel ti is kipróbálhatjátok!
Az egész éves turizmus fellendítése nagy kihívás Alsó-Ausztriában is. 2011 óta 57 millió eurót fektettek a régióban abba, hogy a síterepeket egész évben látogassák a turisták. Ennek köszönhetően 5 éven belül a látogatók éves száma 59.000-ről 200.000-re nőtt. Hogy folytassák ezt a sikertörténet a jövőben is, most egy újabb projektet tűztek ki célul.

1,65 millió eurós beruházás

A St. Corona Családi Aréna és a mönichkircheni „Schaukelweg” gyermek élménypálya után most Annabergen is nagy projektbe kezdtek: egy 1,3 km hosszúságú zipline kötélpályát építenek, ami a tervek szerint 2019 őszére készül el. A mega flying foxon a 100 km/h-s sebességet is elérhetjük, így összesen 89 másodperc alatt a völgyben landolhatunk, 386 méteres magasságkülönbséget legyőzve ezzel. Az adrenalin-hajhászoknak kötelezően ajánlott a pálya tesztelése!
A beruházás teljes összege 1,65 millió euró.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

All Inclusive: kilátótorony is egyben

Az Alsó-Ausztria felvonótársaság vezetője, Markus Redl a napokban nyilatkozta: "A zipline épülete kilátótorony is lesz egyben. Az építési munkálatok 2019 júliusában kezdődnek, és a próbaüzem ősszel kezdődik. Így ezután a felvonó nyaranta is üzemelni fog." Zipline kedvelők figyelmébe ajánljuk ezt a gyűjteményt!
Források:
- "Annaberg bekommt einen Mega-Flying Fox" - heute.at
- "Spatenstich für neue Zipline" - noen.at
- "Spektakuläre Zipline in Annaberg" - mariazellerland-blog.at
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 26 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.