Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Extrém száguldás Annabergen - Ősszel nyit a megazipline!

2019.08.01. sielok.hu

A repülés élményébe hamarosan Annabergen is belekóstolhatunk! Szeretnél 100-zal végigrepeszteni mindössze 89 másodperc alatt az 1,3 km hosszú zipline pályán, gyönyörű alpesi környezetben, a völgyön keresztül? Már készülőben az élmény, idén ősszel ti is kipróbálhatjátok!
Az annabergi megazipline látványterve
Az annabergi megazipline látványterve
Az egész éves turizmus fellendítése nagy kihívás Alsó-Ausztriában is. 2011 óta 57 millió eurót fektettek a régióban abba, hogy a síterepeket egész évben látogassák a turisták. Ennek köszönhetően 5 éven belül a látogatók éves száma 59.000-ről 200.000-re nőtt. Hogy folytassák ezt a sikertörténet a jövőben is, most egy újabb projektet tűztek ki célul.

1,65 millió eurós beruházás

A St. Corona Családi Aréna és a mönichkircheni „Schaukelweg” gyermek élménypálya után most Annabergen is nagy projektbe kezdtek: egy 1,3 km hosszúságú zipline kötélpályát építenek, ami a tervek szerint 2019 őszére készül el. A mega flying foxon a 100 km/h-s sebességet is elérhetjük, így összesen 89 másodperc alatt a völgyben landolhatunk, 386 méteres magasságkülönbséget legyőzve ezzel. Az adrenalin-hajhászoknak kötelezően ajánlott a pálya tesztelése!
A beruházás teljes összege 1,65 millió euró.
Petra Zeh polgármesterasszony, Petra Bohuslav, gazdasági-és turisztikai osztályvezető és Jochen Danninger, az ecoplus ügyvezetője
Petra Zeh polgármesterasszony, Petra Bohuslav, gazdasági-és turisztikai osztályvezető és Jochen Danninger, az ecoplus ügyvezetője

All Inclusive: kilátótorony is egyben

Az Alsó-Ausztria felvonótársaság vezetője, Markus Redl a napokban nyilatkozta: "A zipline épülete kilátótorony is lesz egyben. Az építési munkálatok 2019 júliusában kezdődnek, és a próbaüzem ősszel kezdődik. Így ezután a felvonó nyaranta is üzemelni fog." Zipline kedvelők figyelmébe ajánljuk ezt a gyűjteményt! 
Források:
- "Annaberg bekommt einen Mega-Flying Fox" - heute.at
- "Spatenstich für neue Zipline" - noen.at
- "Spektakuläre Zipline in Annaberg" - mariazellerland-blog.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
R&R Residenzen Hotel
Igényes, modern 4 csillagos szálloda wellness részleggel Mitterbach am Erlaufsee központjában, gyalogosan mindössze 450 méterre Gemeindealpe síterepétől! Mariazell: 3,5 km, Annaberg: 17 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Junges Hotel Annaberg
Ifjúsági szállás Annabergben, a legközelebbi felvonótól és a nagyparkolótól 3 km-re. A házban összesen 108 férőhely van, 4 db kétágyas, 22 db négyágyas és 1 db 12 ágyas szobában. Minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aktivhotel Weisser Hirsch csillagcsillagcsillagcsillag
A szálloda Mariazell központjában, 150 méterre az új kiskabinos lifttől, 55 szobával, wellness részleggel várja Vendégeit. Egyágyas, kétágyas, családi vagy akár összenyitható szobák is foglalhatók, büféreggelivel vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.