Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bergerlebnispass: családoknak ideális Alsó-Ausztria új régióbérlete

2024.10.10. sielok.hu

Hochkar rajongók figyelem! A 2024/2025-os szezontól egy új típusú régióbérlet lesz elérhető Alsó-Ausztria 10 legjobb síterepén, ami különösen a gyerekekkel síelni utazó családoknak lehet csábító.
Bergerlebnispass / Mountain Adventure Pass: Alsó-Ausztriai új hegyi kalandbérlete már kapható!
A Bergerlebnispass a korábbi Ybbstaler Alpen Wintercardot váltja le. Az egész téli szezonra érvényes bérlettel Alsó-Ausztriai 10 legjobb síterepén 51 felvonót lehet korlátlanul igénybe venni, valamint összesen 125 kilométernyi pályán lehet csúszni. A bérlet érvényes Hochkar, Mönichkirchen, Annaberg, Lackenhof am Ötscher, Mariazell, Semmering Hirschenkogel, Mitterbach, Königsberg és Maiszinken és a St. Corona Wexlarena sípályáira. Most szuper elővásárlási akcióban kapható 2024. október 31-ig: a felnőtt szezonbérlet mindössze 400 euró és a gyereknek pedig ingyenes!

Szuper októberi elővételi akció 2024. október 31-ig

Felnőtt szezonbérlet ára: 400 €/felnőtt
Gyermekjegy: ingyenes*

* A gyermek szezonbérlet ára: 2 db teljesárú felnőtt bérlet vásárlása esetén minden - a családban lévő - 16 éves kor alatti gyermek számára ingyenes!
* A gyermek szezonbérlet ára: 1 db teljesárú felnőtt bérlet vásárlása esetén minden - a családban lévő - 10 éves kor alatti gyermek számára ingyenes!

Gyermek bérlet ára felnőtt bérlet nélkül: 160 €.

Novemberi elővásárlás 2024. november 1-től november 30-ig

Felnőtt szezonbérlet ára: 470 €/felnőtt
A gyermek szezonbérlet ára: 220 €/ gyermek 6 -15,99 éves korig.

Normál áras időszak: 2024. december 1-től

Felnőtt szezonbérlet ára: 520 €/felnőtt
A gyermek szezonbérlet ára: 280 €/ gyermek 6 -15,99 éves korig.

Kisgyermek (Kleinkinder): 5,99 éves korig 1 felnőtt bérlet vásárlása esetén ingyenes.
Gyermek**: 6-15,99 éves korig.
Felnőtt: 16 éves kortól

**A gyermek tarifa akkor érvényes, ha még nem töltötte be a 16. életévét (vagy a 2. családi bónusz esetén a 11. életévét). A határidő az adott téli szezon december 1-je.
Érdemes elővételben vásárolni a jelentős családi kedvezményekért!
Aki október végéig megvásárolja a felnőtt szezonbérleteket kétféle családi bónuszban részesülhet:
Családi bónusz #1: A gyermek szezonbérlet ára: 2 db teljesárú felnőtt bérlet vásárlása esetén minden - a családban lévő - 16 éves kor alatti gyermek számára ingyenes!
Családi bónusz #2: A gyermek szezonbérlet ára: 1 db teljesárú felnőtt bérlet vásárlása esetén minden - a családban lévő - 10 éves kor alatti gyermek számára ingyenes!
A Bergerlebnis Pass bérlet megvásárolható Alsó-Ausztria webáruházában, a helyszínen vagy a felvonók jegypénztárában a felvonók üzemidejében. A keycard ára 5 euró. A következő szezontól az "Alsó-ausztriai hegyi kalandbérlet" online feltölthető és újra felhasználható. Bergerlebnisspass infók és vásárlás  Figyelem! A gyerekkedvezmény az online vásárlási folyamat legvégén kerül levonásra!
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.