Menü ≡

Tölts egy teljes napot a Hochkaron napkelettől napnyugtáig!

2020.07.14. | Szerző: Basa Edit
Egyszeri és kihagyhatatlan alkalom: élvezd ki napkeltétől - napnyugtáig Hochkar szépségeit! 2020. augusztus 8-án első alkalommal kerül megrendezésre az "Egy teljes nap Hochkaron" rendezvény. Ezen a különleges napon kora reggeltől egészen késő estig szórakoztatja Hochkar a hegyek szerelmeseit kellemes hegyvidéki klímával, alpesi jógával, egy kis barbecue-val és sok egyedi élménnyel.
h i r d e t é s
Érdemes ellátogatni az augusztus 8-i a hétvégén a Magyarországhoz közeli túraparadicsomba (Budapesttől kb. 4,5 órás autóút), ahol izgalmas programok és ezernyi kirándulócélpont vár.

Koránkelők figyelem!

Ha szereted kimaxolni a napot: augusztus 8-án a felvonó már 4:30-tól üzemel, egészen 19 óráig! Ezen a napon 5:47-kor lesz a napfelkelte, ha korán kelsz, tényleg aranyat lelsz: érezd a nap első sugarait a 360° Skytour panorámakilátóból, vagy közvetlenül a Hochkar csúcsán, 1.808 méteren, majd jutalmazd meg magad egy kényelmes, kiadós reggelivel a Joschi Berghaus-ban!

360° Skytour panoráma, naplementés jóga és barbecue

Napközben van bőven időtök körbetúrázni a 360° Skytour panorámapontot. Az izgalom garantált, ha teljesíted a 900 méter hosszú körtúrát 1.760 méteres tengerszint feletti magasságban, meseszép panoráma és több kétezres csúcs látványa fogad odafent. Hogy tovább fokozzuk a hangulatot: egy 60 méter hosszú függőhídon és tesztelheted a bátorságodat!
Hochkar 360° Skytour | Forrás: skisport.com
Késő délután, 17:30-tól egyedi naplementés jógaórára invitál Alexandra Bachler, kezdőket és haladókat egyaránt! A részvétel limitált, így mielőbb jelentkezz itt!

A nap lezárásaként, chillezgessetek a JoSchi Berghaus napozóteraszán egy ínycsiklandó barbecue-val egybekötve! Így fullos "páholyból" csodálhatjátok meg a naplementét! Hogy mindenki biztonságosan lejusson a hegyről, egy külön shuttlebusz gondoskodik a fuvarról a völgyállomásig 20-23 óra között.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szállásfoglalás Hochkar közelében
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »