Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ahol a kaland kezdődik: fedezd fel Kranjska Gorát télen!

2024.09.30. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

Milyen érzés lehet a friss és ropogós hegyi levegőre ébredni, miközben Kranjska Gora lejtői bújnak elő a reggeli napfényben? A Júliai-Alpok szívébe zárt ikonikus síterep többet jelent egy téli üdülőhelynél.
Krajska Gora igazi családi síterep | Fotó: slovenia.info
Krajska Gora igazi családi síterep | Fotó: slovenia.info
Kranjska Gora síterepén, 810 és 1295 méteres magasság között, minden síelő, akár kezdő vagy haladó, megtalálja a kedvenc pályáját. Természetes és mesterséges hóval borított, 18 tökéletesen karbantartott pálya biztosítja egész télen a hamisítatlan síélményt. A bátrabbak próbára tehetik magukat a legendás Pokal Vitranc pályán, ahol a férfi alpesi világkupa versenyeit rendezik – ez a pálya szerepel minden síőrült kívánságlistáján. Ha valaki inkább a nyugodtabb síelést kedveli, akkor kissé elrejtett Mostrana a csodás panorámájával csak 15 percre található innen.
Összesen 6 ülő- és 9 húzólift szolgálja ki Kranjska Gora sípályáit
Összesen 6 ülő- és 9 húzólift szolgálja ki Kranjska Gora sípályáit
A felvonók szünet nélkül szállítják a síelőket a hegytetőre, ahonnan igazi alpesi környezetben indulnak a pályák. Kranjska Gora széles választékban kínál szállásokat, a barátságos szállodáktól a kényelmes vendégházakig, akár egy hógolyónyi távolságra a pályáktól. Egy igazán különleges terület, a „snow beach” ékelődik be a pályák és a szállások közé. Itt lehet forró italokkal és finom ételekkel feltöltődni egy síelős nap után.
Szánkópálya is van.
Szánkópálya is van.
A 2024/25-ös szezon bérletárai a (környező alpesi országokhoz képest) a kedvezőbbek közé tartoznak. Napijegyek felnőtteknek már 47 eurótól, gyerekeknek pedig 29 eurótól kapható. Családosoknak, a kicsiktől a nagyszülőkig, tökéletes választás, hiszen itt minden megtalálható, pl. kölcsönzők, síiskolák vagy családi programok.
Hótalpas túra a fenyőerdőben
Hótalpas túra a fenyőerdőben
Kranjska Gora nem csak a síelőket várja, az itteni téli csodavilág számos egyéb kalandot is kínál. Tökéletes sífutópályák szelik át az egész völgyet, hótalpas túrákra csábít a csendes erdő, korcsolyázásra a csillogó jégpálya, vagy akár felmászhatunk a befagyott vízesésekre is.
Kranjska Gorában mindenkire tökéletes téli kikapcsolódás vár. Mikor indulunk?
További, részletes információk: www.kranjska-gora.si
slovenia.info

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.